Jump to content
BulForum.com

Слушах...препоръчвам я!!

asd

Recommended Posts

Искам да се извиня на автора на темата Гледах препоръчвам го,но мисля,че ще е полезно да споделяме мнения за различни песнички(ЗАДЪЖЛИТЕЛНО НОВИ :excl: ) придружени от линкове или сайт от който можем да ги драпнем.Аз започвам с няколко.Ако може крайните фенове на определен тип музика да се въздържат от мнения от типа"мани я тая боза","чалгата SUCKS","Metala SUCKS".Просто темата е нужна,защото доста от нас не са в състояние да следят най-новите тенденций в музиката.Така всички ще обменяме информация :)

1.Rihana-S.O.S.

2.Madona-Sorry

3.Magda-Хронична липса на любов

4.Ъпсурд-Втора Цедка

Всички песни са теглени от ТОЗИ сайт.Айде надявам се да ви хареса идеята :D

ДАВАЙТЕ ЛИНК КЪМ ПЕСЕНТА ИЛИ САЙТ ОТ КОЙТО Е СВАЛЕНА ТЯ :)

Тая тема няма да живее дълто , но да не излезе , че флуудя препоръчвам Xzibit feat. KoRn - fight the power , но помисли , ако всеки почне да "препоръчва" на другите своите любими песни тука ще стане... :sick

Tomahawx said:
Тая тема няма да живее дълто , но да не излезе , че флуудя препоръчвам Xzibit feat. KoRn - fight the power , но помисли , ако всеки почне да "препоръчва" на другите своите любими песни тука ще стане... :sick

Еми надявам се на корекност от страна на пишещите :) .Ето виж в Movies темата всеки си препоръчва драмите,хорърите екшъните и т.н

Единствения проблем с темата е, че всеки ще започна да бълва любимите си песнички, въпреки че много малко хора се интересуват от тях. Има много повече музика отколкото филми и едва ли някой ще седне да обяснява защо препоръчаното е хубаво. И всичко ще се превърне в един огромен списък от типа "глей пък аз кво слушам", което е ужасно.

Curunir said:
Единствения проблем с темата е, че всеки ще започна да бълва любимите си песнички, въпреки че много малко хора се интересуват от тях. Има много повече музика отколкото филми и едва ли някой ще седне да обяснява защо препоръчаното е хубаво. И всичко ще се превърне в един огромен списък от типа "глей пък аз кво слушам", което е ужасно.

1 човек да ме разбере!

Еми аз затова казах недейте коментирайте песните.Пост,харесва ми песента и толкоз.Като толкова са дразните затворете я тематаа

Ами аз не намирам идеята за такава тема лоша...ама според мен трябва да се внасят някои уточнения - например какъв стил са посочените песни...А също мисля че ще е най - полезно ако се съсредоточим върху нова музика която излиза!

jop4423 said:
Ами аз не намирам идеята за такава тема лоша...ама според мен трябва да се внасят някои уточнения - например какъв стил са посочените песни...А също мисля че ще е най - полезно ако се съсредоточим върху нова музика която излиза!

da to4no tova mi e mnenieto ina4e podnovih s moi mnenie top 5 temata za da si pi6ite koi sa vi nai liubimi na si4ki vremena a tuk prosto v koi stil novo koe e hubavo i 6a si e super temata ^_^

Всичко е поправено в темата.Всичко е уточнено,мисля че всичко е тип топ.Айде казвайте песнички и тфа е

Е все пак става дума за нови песни, а не за песни от на Васил Левски абитюрентската :lol:

Нали така пише в обяснението на темата - само нови.

И така препоръка от мен - Asle Bjorn Pr Leya & Anne K - LuckyYou (Original Mix) мисля че се води house или club-но парче :unsure:

ПС. Има е в DC++

KyPo said:
Защо не направите следното като оставяте някоя песен която ви харесва да оставяте и линкче ...

:)

Аз сам го писал тфа ама :) .Иначе ако не линк то поне линк към сайтовете от които са теглени :excl:

asd said:
Аз сам го писал тфа ама :) .Иначе ако не линк то поне линк към сайтовете от които са теглени :excl:

Е значи от недогледство :)

Едно ново парче на Тони - Поглед на дете. Линк не мога да намеря има я в ДЦ++ . Мен много ме зарибява!

И според теб nova i qka muzika, nai novite pesni е едно и също със слушах...препоръчвам я.Абе кат сте толкова недоволни недейте пишете в темата.И кфи са тея теми в които не е писано от 1 година.При положение,че има две такива що да няма и трета.

asd said:
И според теб nova i qka muzika, nai novite pesni е едно и също със слушах...препоръчвам я.Абе кат сте толкова недоволни недейте пишете в темата.И кфи са тея теми в които не е писано от 1 година.При положение,че има две такива що да няма и трета.

темите са 3, а може да има и още, просто не ми се търси. колкото до слушах препоръчвам я и (ЗАДЪЖЛИТЕЛНО НОВИ :excl: )wtf?!

няма да пиша повече тука споко ;)

Stenli said:
темите са 3, а може да има и още, просто не ми се търси. колкото до слушах препоръчвам я и (ЗАДЪЖЛИТЕЛНО НОВИ :excl: )wtf?!

няма да пиша повече тука споко ;)

zadaljitelno novi 6tot SEKI ako tragne da izpisva pesni ot 40te,50te,60te,70te,80te,90te,00te (ai malko sa izhvarlih s vra6taneto na vremeto LOL 40te ^_^ ) 6a izpi6e 4723 587465789346 pesni i si4ki 6a huknat samo liubimite si pesni da pi6at O_O

Nel said:
zadaljitelno novi 6tot SEKI ako tragne da izpisva pesni ot 40te,50te,60te,70te,80te,90te,00te (ai malko sa izhvarlih s vra6taneto na vremeto LOL 40te ^_^ ) 6a izpi6e 4723 587465789346 pesni i si4ki 6a huknat samo liubimite si pesni da pi6at O_O

Бе ти връзка с главния правиш ли? Темата НЕ се казва "нова музика" , а "слушах...препоръчвам я" , знаеш ли какво ми пука дали песента ще е от 70те , 80те или 90те , щом ми харесва и искам да я препоръчам , ще я препоръчам...

Tomahawx said:
Бе ти връзка с главния правиш ли? Темата НЕ се казва "нова музика" , а "слушах...препоръчвам я" , знаеш ли какво ми пука дали песента ще е от 70те , 80те или 90те , щом ми харесва и искам да я препоръчам , ще я препоръчам...

Tи изобщо направи ли си труда да прочетеш първия пост(поне него ако не ти се четат всичките) или просто изпитваш необорима нужда да си покажеш зъбките и да се заяждаш с някой??

Колкото до нови песнички,които сами направили впечатление - аз предимно черпя инфо за тях от Катра-та.Та 2 новички песнички които ми направиха впечатление главно с това че по някакъв начин се различават от останалото което излиза са:

Gnarls Barkley - Crazy

Blondie Vs The Doors - Rapture Riders

както и

Shakedown - Fantasy

По принцип аз си тегля музиката от ДЦ++ така че линк не мога да дам...

А и вчера успях да се зарибя по една песничка от саундтрака на 23 епизод на Ориндж Каунти - бавничка,спокойна,навява едно такова леко тъжно чувство-

Syd Matters - To All of You

Нея я има в датата.

jop4423 said:
Tи изобщо направи ли си труда да прочетеш първия пост(поне него ако не ти се четат всичките) или просто изпитваш необорима нужда да си покажеш зъбките и да се заяждаш с някой??

Да , видях , че пише нови , ма представи си , някой не го кефят повечето нови песни , а си предпочита старите , който са класика (не говоря за себе си , но има много стари песни , които са върховни) , кво да пише нещо , което не му харесва ли? Ай ся на пук на вас :

2pac - i don't give a fuck(1991)

Tomahawx said:
Да , видях , че пише нови , ма представи си , някой не го кефят повечето нови песни , а си предпочита старите , който са класика (не говоря за себе си , но има много стари песни , които са върховни) , кво да пише нещо , което не му харесва ли? Ай ся на пук на вас :

2pac - i don't give a fuck(1991)

И к'во ся много сме важни,много сме оборотни праим к'вото си искаме...Знаеш ли имам братовчед на 5 годинки дето и той много обича да прави такива работи!!!

Като не ти харесва темата недей да я пипаш...мисля че достатъчно ясно е формулиран замисъла и!

jop4423 said:
И к'во ся много сме важни,много сме оборотни праим к'вото си искаме...Знаеш ли имам братовчед на 5 годинки дето и той много обича да прави такива работи!!!

Като не ти харесва темата недей да я пипаш...мисля че достатъчно ясно е формулиран замисъла и!

Радвам се че приличам на бат`чед ти , дано и той като стане на моята възраст да те нервира още повече ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...