chistacha Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Маями се калсират за следващия кръг след победа с 113:96 над Чикаго с 30 точки и 20 борби от Шак(пенсионера ), също така и Нетс, с които ще играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Аз давам моя глас за Detroi Pistons супер добри са Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Peja има огромна истина в думите ти btw кой е другия фен на Селтикс?Признай си! Е не съм аз . Но принзип Бостън имат най-много фенове по цял свят и специалистите са предимно от Селтикс. Най-вече, защото имат най-много спечелини титли и заради Бил Ръсъл, който има 11 шампионски пръстена. Моят отбор си е Сакраменто Кингс, а иначе симпатизирам на Далас Маверикс и Детройт. Маями се калсират за следващия кръг след победа с 113:96 над Чикаго с 30 точки и 20 борби от Шак(пенсионера ), също така и Нетс, с които ще играем. Ей ти сугрно не си спал, че да ни съобщиш добрите новини Тези негови игри са веднъж в годината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Аз съм за Спърс и Нетс. Най-много ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 по принцип ми харесва и играта на филаделфия , но селтикс са преди всичко . Пежа , и вие като нас отпаднахте , ама малко по късно...кофти Edit™ Сакраменто не са отпаднали , не знам кво съм гледал , ма тия дни сам много заблян , сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 Разбрах, че Соникс се местат от 2010 година в друг град близо до Сиатъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 А аз разбрах , че Ню Джърси Нетс ще стават Бруклин Нетс Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 В подписа ми е ясно показано i v moqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 За Сан Антонио съм, но и Далас ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.