Goonie Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Има такива дето не ги понасям като личности - Марая Кери, Секира (Шакира), Мадона... Има и такива дето само песните им не ми понасят - Селин Дион, Марк Антъни, Браян Адамс. Бьорк. А Еминем ме дразни и в 2-те категории Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Подкрепям само за Марая Кери.Барби. Мадона не ми се струва гадна личност, поне изглежда доста интелигетна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Подкрепям само за Марая Кери.Барби.Мадона не ми се струва гадна личност, поне изглежда доста интелигетна Madonna in the potatoes !!1!!1 Не е истина и тя как ми дига нервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Не ми харесват песните(то песнили са де на Burzum Предпочитам песните на Cradle of Filth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowbordista Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Азис, Мадона, всички металски групи, просто не издържам да ги слушам повече от 5 минути - почва да ме боли главата, пък и не ми е приятно само някви гримирани същества да крещат. Също ме дразни оная песен на Coldplay (само клипа де) с оная бабката дето я въртат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 На мене нерви ми вкарват мазните гюбеци,чалгата,еФстеФствено,и групи от сорта на H.I.M. и Rasmus,нервят ме рапърите от сорта на 50 cent и тоя сорт ...ако е рап,то да е хубав рап...например Onyx... Кво още ми вкарва бяс...а,да...почти всички български изпълнители...то аз по-добре да изброя кои ми харесват (наистина са много малко) , а не кои мразя,шото ще пиша по-малко! Айде нека спомена поне един БеГе изпълнител...ЦЕЦО ЕЛВИСА!Пълно бездарие!Той с тоя стил на обличане не възхвалява "Краля на Рока" , а точно обратното - гаври се с него... баси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Mi samo Tejka muzika tva e istinata drugoto e bokluk ama pulen primeri:bionce,50 stotinki,eminem i t.n i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Мразя метъл, освен Рамщайн. Те поне са някви гримирани отрепки дето викат и се дерат. Мразя хип-хоп, рап и други такива бози. Само елетктронна музика уважавам. Поп мразя ама от ВСИЧКО най-много! За "гюбеци и чалга" да не говорим. От всичко изброено дотук подкрепям с изпълнители като 50 стинки, Бритни, мадонa, Гъзис, АНелия и другите силиконови к**ви. А от метъл фрупите всичко е БОЗА. Многои мразя и софт-рока. Нито те успокоява нито те надъхва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 4esno kazano si4ko ponasiam bez 4alga (razbirase niama da se izkazvam taka 4e da ubijdam niakoi seki s vkusa si) oba4e MEEEEEEEEEEEEEEEEEEETAAAAAAAL KEBAP4ETA I BIRA DO GROBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 4esno kazano si4ko ponasiam bez 4alga (razbirase niama da se izkazvam taka 4e da ubijdam niakoi seki s vkusa si) oba4e MEEEEEEEEEEEEEEEEEEETAAAAAAAL KEBAP4ETA I BIRA DO GROBA true true Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Всички рапъри и чалгарки Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Всички рапъри и чалгарки Всичко що е метъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Абсолютно безсмислено е да мразиш нещо, което не ти харесва или просто не разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Абсолютно безсмислено е да мразиш нещо, което не ти харесва или просто не разбираш. Моя пост е отговор на цитата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Хубаво бе, Стефчо! За 7485627983 път разбрахме колко мразиш метъ/ала... Незнам кой те е учил, че трябва да пишеш мнението си по повече от един път, без да си запитван повторно.... Ontopic: Не харесвам друсащи се каки, които не могат да впечатлят с глас или ум, а само със устните или циците си за 15-20000 долара..Също и мазните батковци неможещи да пеят и квичат, уголемяващи си пи*ките Друг е въпроса, че някоя песен с по-смислен текст и нечак толкова отвратителен музикален аранжимент може да се прокрадне и сред тези среди... P.S.: Милко К. няма да ми го пипате!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Много брутално глупава тема... Поне да беше във вид на анкета и да имаш избор, тука го обърнахте на стилове... И най-много да стане беля и някой да си изяде warn... Истината не е в музиката на компютър дето е правена, а в таланта да направиш музиката...Няма в днешно време известни изпълнители дето да не им правят едит на песните... И по тая логика всички тряя да ги мразим, щото са фалшиви "педерастчета", както каза user-а дето създаде тая бледа и безгранично глуповата тема.... Нищо лично, просто мое лично мнение, и мисля, че е обективно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 Глупав не е тоя дето е създал темата, а тея които пишат в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Моето търпение се изчерпа, незнам за вашето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.