Jump to content
BulForum.com

Проблем с ТВ Тунер PixelView

Recommended Posts

Здравейте,

Имам проблем с ТВ Тунер PixelView PlayTVPro2.

Инсталирам всичко без проблеми, разпознава си всичко нормално.

Заедно с драйверите се инсталира ссофтуера за гледане на ТВ Honestech TVR, който според мен е пълна боза.

Опитах се достатъчно дълго време да го настроя, както аз искам и ефекта е крайно незадоволителен. Не мога да запаметя програмите, малко програми има с добро качество и ред подобни неща. Тук поне дистанционото управление работи.

Опитах с друг софтуер Fly 2000 tv.2.38, който е доста по-приличен. Всичко работи добре, но не мога да пусна управлението на дистанционното.

Ако някой има идея ще го помоля да сподели как да използвам Fly 2000 tv.2.38 и дистанционното на тунера. Пробвах и с друга програма, но отново същото.

Ще бъда много благодарен за всички идеи!!!

Пробвах с още две програми, но ефекта е същия. Работи само когато е инсталирана програмата от диска към тунера. Като я деинсталирам спира и дистанционното. Не знам няма ли някакви драйвери да се инсталират само за да работи тунера, но с други програми?

Опитай пак с оригиналния софтуер, но не задавай каналите за България, а опитай с Германия или Полша (също поднастройките Cable и Antenna). И ако има възможност някои канали да се настроят ръчно, запиши си от инфо-канала последователността на програмите и търси липсващите. Иначе Fly2000 е програмата, но в частта за дистанционното действително има какво да се желае.

аз имам същия тунер и много се нервих с този софтуер докато не открих fly2000 качи си е и ще разбереш за какво става въпрос

Можеш да пробваш и ChrisTV освен fly2000. Аз съм с нея и съм доволен.

За управлението на дистанционното си свали Slycontrol или Girder

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...