electradel Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Здравейте, Имам проблем с ТВ Тунер PixelView PlayTVPro2. Инсталирам всичко без проблеми, разпознава си всичко нормално. Заедно с драйверите се инсталира ссофтуера за гледане на ТВ Honestech TVR, който според мен е пълна боза. Опитах се достатъчно дълго време да го настроя, както аз искам и ефекта е крайно незадоволителен. Не мога да запаметя програмите, малко програми има с добро качество и ред подобни неща. Тук поне дистанционото управление работи. Опитах с друг софтуер Fly 2000 tv.2.38, който е доста по-приличен. Всичко работи добре, но не мога да пусна управлението на дистанционното. Ако някой има идея ще го помоля да сподели как да използвам Fly 2000 tv.2.38 и дистанционното на тунера. Пробвах и с друга програма, но отново същото. Ще бъда много благодарен за всички идеи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Пробвах с още две програми, но ефекта е същия. Работи само когато е инсталирана програмата от диска към тунера. Като я деинсталирам спира и дистанционното. Не знам няма ли някакви драйвери да се инсталират само за да работи тунера, но с други програми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Опитай пак с оригиналния софтуер, но не задавай каналите за България, а опитай с Германия или Полша (също поднастройките Cable и Antenna). И ако има възможност някои канали да се настроят ръчно, запиши си от инфо-канала последователността на програмите и търси липсващите. Иначе Fly2000 е програмата, но в частта за дистанционното действително има какво да се желае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 аз имам същия тунер и много се нервих с този софтуер докато не открих fly2000 качи си е и ще разбереш за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Можеш да пробваш и ChrisTV освен fly2000. Аз съм с нея и съм доволен. За управлението на дистанционното си свали Slycontrol или Girder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.