Krasi Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Значи свалих Ангелите на Чарли - първия филм и двата диска не искат да тръгнат. Свалих ги повторно но същата работа. С G-spot ги пробвах и ми дава че имам кодеците, но като натисна Render прекъсва някъде към средата. Прежалих ги, ама сега свалих Златото на Макена и с втория диск се получи същото. Ако някой ги е свалял тия филми и му вървят без проблем да каже, да ги опитам пак. Също ако може някой да ми даде съвет какво да направя със субтитрите на Златото на макена. Те са един голям файл и вътре са на няколко езика. Как да извлека само БГ и да ги разделя за двата диска? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Pri men i dvata diska na angelite na 4arli varvqt bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 ne zma za kav golqm file govorish no ako e tekstov probvai s copy i paste v notepad edin pat za subtitirite ne 1 cd i oshte edin file za subtitirite ne 2 cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.