simbata Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Тази страница се отваря съвсем правилно с Internet Explorer, но когато опитам да я отворя с Firefox или Opera - менюто не работи! Немога да се сетя защо и как мога да оправя този проблем. Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Да ти кажа честно не съм много наясно с тези работи но си мисля че проблема е в страницата а не при теб но може и да греша нека и някой друг да се изкаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Тази страница се отваря съвсем правилно с Internet Explorer, но когато опитам да я отворя с Firefox или Opera - менюто не работи! Немога да се сетя защо и как мога да оправя този проблем. Help! Ми аз съм с опера и си ми я отвори Гледам че изцяло на флаш е правена, при това 8. Може да нямаш флаш плеър, но браузъра би трябвало да поиска да го свали когато отваряш страницата...нз... Пробвай да инсталираш този плеър, аз съм с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 Да ти кажа честно не съм много наясно с тези работи но си мисля че проблема е в страницата а не при теб но може и да греша нека и някой друг да се изкаже При всички случаи проблема е в мен, защото аз съм правил страницата Ми аз съм с опера и си ми я отвори Гледам че изцяло на флаш е правена, при това 8. Може да нямаш флаш плеър, но браузъра би трябвало да поиска да го свали когато отваряш страницата...нз... Пробвай да инсталираш този плеър, аз съм с него Страницата не е изцяло на флаш - само менюто и големия фрейм, който се сменя при избиране на страница от менюто. Флаш-а съм го правил на SwishMAX 2005. С каква Опера си ? Аз съм с 9 бета и менюто пак ми прави проблем. Сега ще видя дали мога да го запиша като по-стара версия на флаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 С каква Опера си ? Аз съм с 9 бета и менюто пак ми прави проблем.Сега ще видя дали мога да го запиша като по-стара версия на флаш. И аз съм със същата... пробвай с флаш плеъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.