ko_petrov Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Въпроса ми е следния - Коя от изброените - като се има в предвид че май Audigy2 ZS е най-добрия избор, но не я намирам по ценовите листи остава Audigy2 Value и Audigy4SE. Audigy4SE e 56 usd без ддс, а Audigy2 e 50 но с ддс. Заслужава ли си разликата в цената за Audigy4SE? Във характеристиките(посочени от Creative на тяхната страница) не виждам никаква разлика между Audigy2 Value i Audigy4 Каква е тогава разликата За сега съм се спрял на тези звукови карти, защото новата серия на Креатив е доста "солена" още Заслужава ли си разликаta ot 84 usd за Creative X-FI Xtreme Music? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Заслужава си ако имаш качествени озвучителни тела. Ако нямаш и SB Live! 5.1 ще ти свърши работа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Въпроса ми е следния - Коя от изброените - като се има в предвид че май Audigy2 ZS е най-добрия избор, но не я намирам по ценовите листи остава Audigy2 Value и Audigy4SE. Audigy4SE e 56 usd без ддс, а Audigy2 e 50 но с ддс. Заслужава ли си разликата в цената за Audigy4SE? Във характеристиките(посочени от Creative на тяхната страница) не виждам никаква разлика между Audigy2 Value i Audigy4 Каква е тогава разликата За сега съм се спрял на тези звукови карти, защото новата серия на Креатив е доста "солена" още Заслужава ли си разликаta ot 84 usd за Creative X-FI Xtreme Music? Значи притежавал съм Аudigy2 а сега X-FI Xtreme Music,разликата е голяма просто каквата е между вграден звук и SB 5.1 такава е между Audigy2 и Х-FI.Стига да имаш качествени колони на които може да чуеш разликата.Иначе между Audigy 2 и 4 разликата май е единствено в EAX подръжката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 Значи притежавал съм Аudigy2 а сега X-FI Xtreme Music,разликата е голяма просто каквата е между вграден звук и SB 5.1 такава е между Audigy2 и Х-FI.Стига да имаш качествени колони на които може да чуеш разликата.Иначе между Audigy 2 и 4 разликата май е единствено в EAX подръжката. Да разбирам ли, че разликата от 17 долара за Audigy4 не си струва? Малко едитвам поста Решил съм да търся Audigy2ZS ако не открия взимам Audigy4! После ще напиша какви са ми впечатленията в темата! Лошото е че няма да ми е обективно мнението, защото ще си имам за първи път работа с карта на Креатив пък и нямам друга карта освен вградената като база за сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.