Jump to content
BulForum.com

Избор на звукова карта

Recommended Posts

Въпроса ми е следния - Коя от изброените - като се има в предвид че май Audigy2 ZS е най-добрия избор, но не я намирам по ценовите листи остава Audigy2 Value и Audigy4SE. Audigy4SE e 56 usd без ддс, а Audigy2 e 50 но с ддс. Заслужава ли си разликата в цената за Audigy4SE?

Във характеристиките(посочени от Creative на тяхната страница) не виждам никаква разлика между

Audigy2 Value i Audigy4 :confused Каква е тогава разликата :confused

За сега съм се спрял на тези звукови карти, защото новата серия на Креатив е доста "солена" още :)

Заслужава ли си разликаta ot 84 usd за Creative X-FI Xtreme Music?

Заслужава си ако имаш качествени озвучителни тела. Ако нямаш и SB Live! 5.1 ще ти свърши работа ;).

Въпроса ми е следния - Коя от изброените - като се има в предвид че май Audigy2 ZS е най-добрия избор, но не я намирам по ценовите листи остава Audigy2 Value и Audigy4SE. Audigy4SE e 56 usd без ддс, а Audigy2 e 50 но с ддс. Заслужава ли си разликата в цената за Audigy4SE?

Във характеристиките(посочени от Creative на тяхната страница) не виждам никаква разлика между

Audigy2 Value i Audigy4 :confused Каква е тогава разликата :confused

За сега съм се спрял на тези звукови карти, защото новата серия на Креатив е доста "солена" още :)

Заслужава ли си разликаta ot 84 usd за Creative X-FI Xtreme Music?

Значи притежавал съм Аudigy2 а сега X-FI Xtreme Music,разликата е голяма просто каквата е между вграден звук и SB 5.1 такава е между Audigy2 и Х-FI.Стига да имаш качествени колони на които може да чуеш разликата.Иначе между Audigy 2 и 4 разликата май е единствено в EAX подръжката.

Значи притежавал съм Аudigy2 а сега X-FI Xtreme Music,разликата е голяма просто каквата е между вграден звук и SB 5.1 такава е между Audigy2 и Х-FI.Стига да имаш качествени колони на които може да чуеш разликата.Иначе между Audigy 2 и 4 разликата май е единствено в EAX подръжката.

Да разбирам ли, че разликата от 17 долара за Audigy4 не си струва?

Малко едитвам поста :)

Решил съм да търся Audigy2ZS ако не открия взимам Audigy4! После ще напиша какви са ми впечатленията в темата!

Лошото е че няма да ми е обективно мнението, защото ще си имам за първи път работа с карта на Креатив пък и нямам друга карта освен вградената като база за сравнение. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...