bigico Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Moje li 1-vo da popitam za kvo e tva Comand Prompt i kvi sa mi komanite Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Пишеш format C: после на y/n даваш у и ще можеш да играеш най-новите игри Щом си нямаш идея какво е, надали ще ти потрябва някога.А да се сетиш да потърсиш в Google ?? Безценно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Еми... ЦМД-то е най-лесния начин да видиш що е то ДОС. Команди иам много: MD - нова директория CD-влзиаш в някаква директория CD.. - връщаш се в горна директория ipconfig - виждаш си ИП-то cls - чистиш екран ако искаш можеш да минеш от ФАТ 32 на НТФС с командата C:\> CONVERT C: /fs:ntfs като не ти трябва формат. Има още много команди ама тея са основните. И естествено Format . Не я използвай, освен ако не искаш да си починеш малко от компа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Отваряш Start - Help And Support, пишеш Command Line Reference и от резултатите избираш Suggested Topics, command-line-reference A-Z там ще видиш всички команди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 a s tva ne6to moje li da se napravi survar kato teq v play.evrocom.net 6toto to4no tva mi trqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 a s tva ne6to moje li da se napravi survar kato teq v play.evrocom.net 6toto to4no tva mi trqva сървар за игра ли искаш да си направиш или сървар на самото пц. демек да могат да свалят от теб други хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Това новите вицове ли са? Много са сладки!!! Заболя ме коремът от смях А защо освен сървър не опиташ направо и да поиграеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 trqva mi survar na igra i kato izleza ot survara toi da si sedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 trqva mi survar na igra i kato izleza ot survara toi da si sedi ОК, явно ти трябва dedicated server. В тоя случай не знам как ще ти послужи command prompt Прочети help и readme на игрите и почти със сигурност пише как да си пуснеш такъв сървър (дали от отделно .exe или някаква опция в менюто). Ако и това не ти върши работа, търси в google. Тогава ако не можеш да се оправиш, тази работа не е за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 поразгледай се тук msdos може да ти е от полза вътре ги има дос командите и много други работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ето доста използвани команди с обяснение към тях цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Леле тая тема не я бях видял до сега. Ама, че глупости... Освен за CMD и DOS малко информация за сървърти също може да ти е от полза. Но както и да е да се заяждаме, отделяй до 60 секунди в търсене и мислене преди да питаш, за да не се излагаш. Може би най-полезната команда в CMD e help - ще ти изпише основните команди. Но има доста интересни команди, които не са описани в хелпа. Ето ти няколко "забавни": ping <домайн> tracert <домайн> ipconfig Е не са най-новите игри, но пък може да те заинтригуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.