basten Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Nqkoi ima li ideq kade prodavat takova neshto i kolko struva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Може и да греша, ама май няма такова нещо :> Има конвертер, но за захранващия кабел, не за интерфейсния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 според мен има само за някои дъна тъй че и да намериш не е сигурно дали ще работи на твоето ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 сега като се поразрових малко ... http://www.firewire-1394.com/ide-to-sata-converter.htm ама цената, като, че ли не си струва като се поразрових още малко ... http://linitx.com/product_info.php?products_id=737 явно има и по евтин вариант като решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 По принцип не виждам смисъл от такива преходници, но щом ти трябва най-добре да провериш в РЕСЕТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 29, 2006 Author Share Posted April 29, 2006 Smisal e 4e imam hard, koito e SATA i iskah da go polzvam na duno, koeto ne moje da polzva sata. Vaprosa e, 4e toq convertor ne mi trqbva ako e nad 5-6 leva. I mi beshe interesno dali nqkoi ne se e sbluskval sas sashtiq problem i kak go e reshil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Друга възможност е отделен контролер-платка, на PCI слот. Сещаш се, също като едно време онези старите контролери, ST506 мисля се казваха, бяха на отделна платка на ISA. Само цената ще е по-солена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 Ami ne mi izliza smetka ako trqbva da dam 25$ za neshto takova...na men smqnata vav firmata ot koqto sam vzel hdd-to mi izliza ima nqma 10$...ama vaprosa e, 4e sata e badeshteto i iskah da vidq ako ima neshto po-evtinko s koeto da go podkaram vse edno e pata da go vzema nego. Ama qvno shte se smenq hard4eto, kakvo da se pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.