CyberHill Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Дано не се повтаря темата , но аз не намерих подобна. Та трябва ми програма за да режа изваждам части от mp3. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 MP3DirectCut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Sound Forge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Пробвай с GoldWave. Много е елементарна избираш си част от песента и режеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Може да пробваш с Nero WaveEditor. Просто маркираш частта която искаш да изрезеш и натискаш ctrl+x. После просто правиш save на новата песен и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2006 Author Share Posted April 29, 2006 Благодаря на всички! Сега ще пробвам програмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Лесна и полезна е също MIX VIBES 5 .... освен рязане има михове и още сумати раоти Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Не се стърпях да спомена нещо. Всички които давате акъли за разни Wave едитори, саунд фогрдж, Неро, Голд Уейв, всички тея са едитори, първо декомпресират мп3-ката, после за да стане на мп3, я компресират отново => загуба на качество и време. Програми от сорта на MP3DirectCut режат мп3-ката за секунди и правят новите файлове, без рекомпресия и загуби. Даже си мисля, че точно в този форум имаше поне 5 подобни теми, и там се е казвало това доста пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 Не се стърпях да спомена нещо.Всички които давате акъли за разни Wave едитори, саунд фогрдж, Неро, Голд Уейв, всички тея са едитори, първо декомпресират мп3-ката, после за да стане на мп3, я компресират отново => загуба на качество и време. Програми от сорта на MP3DirectCut режат мп3-ката за секунди и правят новите файлове, без рекомпресия и загуби. Даже си мисля, че точно в този форум имаше поне 5 подобни теми, и там се е казвало това доста пъти. Tedy , нещо ме мога да я намеря MP3DirectCut , можеш ли да ми дадеш линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Tedy , нещо ме мога да я намеря MP3DirectCut , можеш ли да ми дадеш линк. Tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.