Jump to content
BulForum.com

Волан за ПЦ

Recommended Posts

За днеска трябва да купя хубав волан до 150-160 лв..

Посъветвайте ме къде да отида да ги видя...защото за сега си мисля за технополис и техномаркет.

Така или иначе нямаш друг избор, защото повечето фирми не работят днес, а дори и да работят, нямат волани в наличност и трябва да чакаш до понеделник за доставка... ти на време си се сетил.

Така или иначе нямаш друг избор, защото повечето фирми не работят днес, а дори и да работят, нямат волани в наличност и трябва да чакаш до понеделник за доставка... ти на време си се сетил.

значи там е най-добрия избор?така ли?

емм..не съм само аз виновен :) неска съм на рд и просто несак всички решихме тва да купуваме...

А за някаква марка ако може да ме светнете

нямаш голям избор, в Технополис гледам това го има на сайта

Logitech Wingman Formula Force - 155лв

B00006JJID.03.LZZZZZZZ.jpg

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=61

И все пак съвета ми е да идеш на място да видиш за какво става на въпрос, може да имат и други модели.

Но да знаеш от мен, тръпката да го ползваш тоя волан ще отмине за един месец макс(и тогава няма да му е нужен повече, ще го забута някъде и файда никаква), а виж една 1ГБ ДДР400 плочка РАМ ще му свърши идеална работа на твоя познат или един хард 200Гига, и двете предложения излизат тия пари 160-170лв

Но да знаеш от мен, тръпката да го ползваш тоя волан ще отмине за един месец макс(и тогава няма да му е нужен повече, ще го забута някъде и файда никаква), а виж една 1ГБ ДДР400 плочка РАМ ще му свърши идеална работа на твоя познат или един хард 200Гига, и двете предложения излизат тия пари 160-170лв

Е зависи от човека де ;) Аз пък имам волан от около 3 годинки и си го ползвам с много голямо удоволствие ... Като излезне някоя рали игричка си я свалям и превъртам с голямо густо .... наистина от време на време го захвърлям .. но всичко зависи от човека аз поначало се кефа на рали игрички и затва ....

Иначе волани да в техномаркет и технополис има ..... за марка наистина logitech е най-добре ..... :D Може малко да се порастърсите да има и скоростено лостче ;) ама тва са вече екстри

едит: за рам неска можеш да намериш при miroman ;) иначе nikc-а в форума му е firmadjiq намери го в иця май и неска работи и са разберете нещо ако тва си решил

едит 2:аве ей ти го icq номера направо 98-236-623

гледам , че е онлине значи бачка и треябва да има ;)

Chase Booster, а тук съм писал ревю за него. Страхотен и доста евтин (~40$). Предлагат го ERA Computer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...