Jump to content
BulForum.com

Разкодиране на авто CD

Recommended Posts

Имам едно CD оригинално, свалено от Шкода.Искам да го сложа в друга кола, но като му вържа кабелите изписва SAFE и се появяват 4 нули.Кажете към кого да се обърна за разкодиране.

ПС:Вече проверих в Шкода, казаха ми че кода трябва да го пратят от Чехия, ала бала.Тоя вариант отпада.

Не съм много сигурен каква беше процедурата,но преди време имах подобен проблем с касетофон на VW и при смяна на акумулатора направи същото нещо,а не можех да открия кода вкъщи.Та тогава се рових из интернет и по някакъв номер на касетофона се откриваха разни кодове за махане на SAFE.

Не съм много сигурен каква беше процедурата,но преди време имах подобен проблем с касетофон на VW и при смяна на акумулатора направи същото нещо,а не можех да открия кода вкъщи.Та тогава се рових из интернет и по някакъв номер на касетофона се откриваха разни кодове за махане на SAFE.

Ама успя ли в крайна сметка?Щото Skoda=VW...

То мойто понеже е от един Супърб и в книжката пише, че само си синхронизирало кода с електрониката на колата.Пишеше още, че ако искам кода, да питам дилъра на шкода, ама те май не знаят за кво става въпрос.Иначе в нета намирам някакви .bin файлове, които не знам какво да ги правя...

Е тук вече не знам как стоят нещата.В Супърб може да слагат някакви космически електоники.На моя касетофон кодът се въвеждаше с копчетата за сменяне на радиостанциите,някакви продължителни натискания имаше май,вече хич не помня

Един приятел ходи при някакъв където незнам къде точно се намира и та въпросния разкодирва всичко.Вързва за компа радиото и някак си в него прочита какъв е кода.Утре ще питам къде го е носил и ще кажа :)

Един приятел ходи при някакъв където незнам къде точно се намира и та въпросния разкодирва всичко.Вързва за компа радиото и някак си в него прочита какъв е кода.Утре ще питам къде го е носил и ще кажа :)

Ще съм ти благодарен.Ако може и да го питаш колко взима за тая процедура.

Иначе CD-то е напълно обикновенно, просто е направено така, че да си бачка с електрониката на точно тая кола без да вкарваш код.Можеш да махаш акумулатури без проблем.А ако искаш да го сложиш на друга кола, тогава вече се въвежда както казва velvet-с копчетата от 1 до 6.

.........нямаше да е лошо ако споменеш МОДЕЛА на сиди-то "Panasonic, Grundig, Beker, Blaupunkt, Alpine". Тогава е доста по-лесно .Мога да гадая само , че става реч за CDR500 .

cdr500.gifDelco да речем...или..

.VDO

vdo_cdr500.gif

А колкото до .bin файловете......ами ...препрограмира се eeprom-a и нещата се оправят :)

Попринцип кода на касетофона го има в книжката на колата.Така братовчеда си разкодира касетофона на опела намери кода в книжката на колата и сестрата на VW Polo им беше закодирано и в книжката си го имаше кода просто разлисти и го намери :) успех

Мне, няма го.В книжката пише че точно с тая кола касетофона си се разпознавал с електрониката и нямало проблем.Ако све пак съм искал да знам кода, да се свържа с моя Шкода дилър.Да, ама там въобще не знаят за кво става въпрос.

• 3 weeks later...
Имам едно CD оригинално, свалено от Шкода.Искам да го сложа в друга кола, но като му вържа кабелите изписва SAFE и се появяват 4 нули.Кажете към кого да се обърна за разкодиране.

ПС:Вече проверих в Шкода, казаха ми че кода трябва да го пратят от Чехия, ала бала.Тоя вариант отпада.

Чехия е в България . Просто трябва да имаш парички и нямяш проблеми :gangstah:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...