Jump to content
BulForum.com

Winamp

DDL

Recommended Posts

(трябва да си с Winamp над 5) и след като го пуснеш, цъкаш ctrl + h и ти излиза там 1 класациика на най-слушаните песни и си избираш вече по какво да ги подредиш...освен това там си пише и колко пъти си слушал дадена песен..Успех, поне при мен така стават работите ;)

Ей тва не съм го знаел, мерси :P

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

най-добър звук от JetAudio ~> има го в дата-та. Теглиш бейсик версията, а разширенията ги има в архив, инсталл и воала - про версията :rolleyes:

сега ползвам уйнамп заради добрата библиотека, но ако кажете алтернатива ... освен WMP

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Да казва се WinLyric имам го даже драсни един ПМ ако искаш може да ти го пратя по Skype Icq DC++ irc каквото кажеш :lol: :)

Аз имам интерес към плъгина... Прати ми го като архив на profesora2002@abv.bg става ли ? Ако ти се занимава де... Ако не кажи от къде си го дърпал да взема и аз да го сваля....

Излезна нова версия 5.2beta ето промените:

* New: [ml_pmp] Synchronization the Media Library with your portable media player

Compatible with iPod, Creative, and Microsoft Plays For Sure devices

* New: [enc_aacplus] Coding Technologies aacPlus High Bitrate encoder available in Winamp Pro

* New: [enc_aacplus] aacPlus (HE-AAC) in MP4 container

* New: [enc_aacplus] Using Coding Technologies encoder for LC-AAC

* New: [in_nsv] Using Coding Technologies AAC playback within NSV container

* New: [in_mp3] gapless MP3 playback

* New: [installer] multi-user profile options

* New: [installer] remembers your previous installer settings

* New: [in_wave] in_wave 3.0

* New: right-to-left playlist display

* Improved: new ATF functions and tags

$repeat(x, count) - creates a string with x repeated count times

$lpad() - same as $pad, but adds padding to the left

$decode(...) - switch/case function. example: $decode($fileext(%filename%),MP3,MPEG-1 Layer 3,MP4,MPEG-4 Container,Other)

$IfStrEqual(string1,string2,result) - if string1 and string2 are equal, displays result. case insensitive

$IfStrEqual2(string1,string2,result,else) - if string1 and string2 are equal, displays result, otherwise displays else. case insensitive

%folder% - top level folder name of the file

* Improved: Stereo beat visualization for modern skins

* Improved: [in_midi] provides metadata to media library

* Improved: [in_mod] provides metadata to media library

* Improved: [in_mp3] unicode id3 tags

* Improved: [in_mp3] preliminary id3v2.4 support

* Fixed: broken playlist sorting

* Fixed: playlist problems with multi-line tags (e.g. %comment%)

* Fixed: shuffle with only one song in playlist

* Fixed: ghost seek slider appears if Winamp loses focus during seeking

* Fixed: video options from video window right-click context menu

* Fixed: playlist winshade international character support

* Fixed: fullscreen video display international character support

* Fixed: m3u playlist handling security vulnerability (thanks to NSFOCUS)

* Fixed: [enc_lame] bit reservoir

* Fixed: [enc_lame] cutoff of last frame

* Fixed: [gen_ff] regions on components don't work

* Fixed: [gen_ff] playlist winshade memory leak

* Fixed: [gen_ff] GDI Object leak with Current Skin prefs page

* Fixed: [in_midi] not following winamp's title formatting options

* Fixed: [in_midi] reset button blocks further access to config

* Fixed: [in_mod] not following winamp's title formatting options

* Fixed: [in_mp3] incorrect version identification (showed 5.18 in 5.12)

* Fixed: [in_mp3] incorrect information shown for AAC+ files

* Fixed: [in_mp3] reading incorrect id3 comment tag

* Fixed: [in_mp3] sometimes failing to read last id3 frame

* Fixed: [in_mp4] loss of album art when modified metadata

* Fixed: [in_vorbis] not following winamp's title formatting options

* Fixed: [in_vorbis] registry usage (now multi-user profile safe)

* Fixed: [in_wave] 32bit floating point WAV playback distortion

* Fixed: [in_wm] changes made with Attribute Editor not updating in ML/Playlist

* Fixed: [vis_milk] missing files from distro (you can stop bugging us now, Rovastar :)

* Fixed: [vis_milk] 100% cpu usage when paused

* Updated: [enc_lame] LAME 3.97b2

* Updated: [gen_ff] libpng 1.2.8

* Updated: [gen_ff] FreeType 2.1.10

* Updated: [enc_aacplus] Coding Technologies aacPlus encoder v7.2.0a

• 1 month later...

Имам един .wmf (Winamp media file) файл, на който има видео. Нещо обаче не иска да ми го отвори с winamp. Въпреки, че никога не ми е тръгвало видео на winamp-а. Не ми го отваря и с WMP, нито с каквото и да е друго. Чудя се дали проблема не е от кодеците и ако може да ме посъветвате какви да сложа, за да нямам повече проблеми. Сега съм с K-Lite 2.34 Full. По-нова не слагам, защото филмите, не знам защо, не ми тръгват.

Имам един .wmf (Winamp media file) файл, на който има видео. Нещо обаче не иска да ми го отвори с winamp. Въпреки, че никога не ми е тръгвало видео на winamp-а. Не ми го отваря и с WMP, нито с каквото и да е друго. Чудя се дали проблема не е от кодеците и ако може да ме посъветвате какви да сложа, за да нямам повече проблеми. Сега съм с K-Lite 2.34 Full. По-нова не слагам, защото филмите, не знам защо, не ми тръгват.

wmf = windows meta file

Всички такива, с които съм се сблъсквал са били картинки! Може и за видео да се ползват, но малко се съмнявам.

wmf = windows meta file

Всички такива, с които съм се сблъсквал са били картинки! Може и за видео да се ползват, но малко се съмнявам.

Объркал съм се малко, щото в details пише winamp media file и за тва реших, че и така се нарича файла.

Ето това е въпросният файл... как да го отворя?

За вече изтеглен говоря... не за торента. ;)

Объркал съм се малко, щото в details пише winamp media file и за тва реших, че и така се нарича файла.

Ето това е въпросният файл... как да го отворя?

За вече изтеглен говоря... не за торента. ;)

Това, което си дал не е ли .mpg файл?

Това, което си дал не е ли .mpg файл?

Да .mpg е. Казах, че направих грешка! Искам да знам как да го отворя... с player някакъв или да слагам други кодеци ли?

Да .mpg е. Казах, че направих грешка! Искам да знам как да го отворя... с player някакъв или да слагам други кодеци ли?

Щом на другите им го отваря->bs player + някой нов k-lite и няма как да не ти тръгне

• 8 months later...

Мога ли да преименувам някоя песен, така че да ми се показва с името, което съм и написал в плейлиста?

EDIT: Браво бе бате. :)

• 1 year later...

Значи появи ми се един проблем с имената на песните. Запаметени са едни, които не са верни и не мога да ги редактирам. Когато напиша новото име на песента (влизам във View file info...) и след като натисна Update, ми излиза надпис - Can't modify tag(s)! File is read only!. Като цъкна с дясно копче и после Properties на самия файл в папката, виждам че няма отметка на Read-Only. Тогава как да направя така, че да мога да си напиша имената на песните както си му е реда?

• 1 year later...

Като Queue-вам песните и ми излизат най-долу в листата, без да се изтриват след това. Някой имал ли е такъв проблем и коя е опцията, която да забрани това "появяване" най-долу в листата?

• 1 month later...

Като пускам песни от Winamp от суббуфера ми свирят само 3 колони ,като пускам песен от Vbox си свирят и 5 -те ,някой да знае откъде се настройва на Winampa да си свирят нормално ,преди време ми беше станало така и от самосебе си някак се оправи ама сега неще? :unsure:

• 1 month later...
  • 8 months later...

Момчета и момичета. Имам въпрос (вероятно много лесен отговор има).

Слушам си Хоризонт през WinAmp ама сигнала ми идва mono. Въпреки, че аудиокартата има симулация на 5.1 за файлове, които не са пак си го свири моно?! Има ли някаква опция, която не намирам аз на WinAmp - та да стане поне stereo?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...