Jump to content
BulForum.com

Winamp

DDL

Recommended Posts

Ако това беше MP3 файл, просто преименуван, Winamp щеше да го плейне въпреки това. Той си отваря файла и от 'вътре' разбира какъв е.

MP4 можеш да слушаш например с RealPlayer >= 6 (поне така пише за него, не съм го тествал) и други програми, или плъгини за Уинамп.

Спомням си преди време си кодирах MP4 файлове, но бързо спрях предвид малкото им разпространение.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Сега преименувах една mp3-ka на mp4 и неща да я свири. Значи на тоя с разширение мп4 просто сменяй формата на мп3. :)

има ли няква екстра тоя winamp да рипвам радиото дето слушам

Имаше някакъв plugin... ама изобщо не се сещам кой и как става. Аз като искам да си рипвам on-line radio или TV ползвам FlashGet или Hi-Download.

Сега преименувах една mp3-ka на mp4 и неща да я свири. Значи на тоя с разширение мп4 просто сменяй формата на мп3. :)

При мен пък става. Каквото и разширение да дам на мп3-ка (вкл. mp4), уинамп си я свири.

Но за това Уинамп си има опция - Default extension for unknown file types - [MP3].

Настрой си го и виж.

Някой ако се сети как става рипването на онлай радио през winamp да казва.А с flashget как става тоя филм?Иначе аз съм страшно доволен от winamp,от години ползвам само него за музика и не съм имал проблеми

Пробвах с URL,но ми сваля някакъв малък файл .htm

А с flashget как става тоя филм?Иначе аз съм страшно доволен от winamp,от години ползвам само него за музика и не съм имал проблеми

Не е кой знае каква философия. Като слушаш радоито в уинампа цъкваш с десния бутон варху името на радиото от плейлиста и копираш URL-то на стрийма. После го пускаш това URL в Флашгета да го сваля..... аналогично и с on-line TV-то.

• 5 months later...

Имам проблем с Winamp. Искам да ползвам 4-канална звукова система, но когато я конфигурирам от картата, звук от Winamp има само на 2 канала (Front) вместо на 4. Всички останали програми, които пробвах си вадят звук и на четирите канала (WMPlayer, BSPlayer, PowerDVD и т.н.). Проблема явно е в Winamp.

Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и евентуално да каже как го е оправил :confused

Да. Освен да се пробваш да инсталираш по-новата версия. И аз имах подобен проблем преди и се оправяше единствено чрез преинсталация на уиндоуса. ;) Ама ако е само заради това, не ти го препоръчвам. Да не ме изкарате сега че за щяло и нещяло карам хората да си форматирват харда. :)

Имам проблем с Winamp. Искам да ползвам 4-канална звукова система, но когато я конфигурирам от картата, звук от Winamp има само на 2 канала (Front) вместо на 4. Всички останали програми, които пробвах си вадят звук и на четирите канала (WMPlayer, BSPlayer, PowerDVD и т.н.). Проблема явно е в Winamp.

Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и евентуално да каже как го е оправил :confused

Options - Preferences - Output - DirectSound output - и там цакваш Allow Hardware Acceleration :) При мен така тръгва на останалите колони и навсякъде другаде !!!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Снощи реших да си реинстална Winamp-a oбаче след инсталацията винампа започна да ми дава следния проблем...когато съкна, за да го стартирам ми дава 'Тhis program has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem presists, contact the program vendor' и само това ми дава независимо с коя версия съм...Moже ли да ми кажете защо става така...бтв ОС ми е Windows 98SE

Снощи реших да си реинстална Winamp-a oбаче след инсталацията винампа започна да ми дава следния проблем...когато съкна, за да го стартирам ми дава 'Тhis program has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem presists, contact the program vendor' и само това ми дава независимо с коя версия съм...Moже ли да ми кажете защо става така...бтв ОС ми е Windows 98SE

Да не си инсталирал Win-а с включен нет :)

Ако питаш мен направи още една инсталация и сложи добър антивир. Примерно AVG :D

• 1 month later...

Спомням си че преди доста време беше излязъл някакъв Plug-In за Winamp който ти позволяваше да слушаш дадена песен и в същото време да ти излиза текста. Естествено текстовете бяха някакъв файл отделен. Някой да е чувал за тоя Plug-In :confused

Да казва се WinLyric имам го даже драсни един ПМ ако искаш може да ти го пратя по Skype Icq DC++ irc каквото кажеш :lol: :)

off topic :rolleyes:

Агенте - прати ми го на мен :)) а отностно WinAmp-а : за мен всички са бъгави ! въпрос на късмет :bgrin:

@AGENT мерси много. Намерих си я програмката и си я подкарах даже :P

Яко :punk :punk Ся малко от малко ша си спестявам времето за търсене на текстове

Да казва се WinLyric имам го даже драсни един ПМ ако искаш може да ти го пратя по Skype Icq DC++ irc каквото кажеш :lol: :)

Хубава е програмката, обаче не ми върши работа, защото тва дето го слушам аз няма текст... :lol:

Значи трябва ми някакъв plug-in, който да ми отчита колко пъти съм слушал дадена песен... с MMD3 скин съм и бях чул, че има такава работа в него, ама нещо не мога да намеря нищо.

Хубава е програмката, обаче не ми върши работа, защото тва дето го слушам аз няма текст... :lol:

Значи трябва ми някакъв plug-in, който да ми отчита колко пъти съм слушал дадена песен... с MMD3 скин съм и бях чул, че има такава работа в него, ама нещо не мога да намеря нищо.

(трябва да си с Winamp над 5) и след като го пуснеш, цъкаш ctrl + h и ти излиза там 1 класациика на най-слушаните песни и си избираш вече по какво да ги подредиш...освен това там си пише и колко пъти си слушал дадена песен..Успех, поне при мен така стават работите ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...