Jump to content
BulForum.com

Winamp

DDL

Recommended Posts

Значи,имам един въпрос.

Как мога да направя така че песните да преминават една в друга? :huh:

Знам , че нещо от Plugins -> Output -> Direct output ,но как точно да ко конфигурирам?? :huh:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Ее... мерси много!!! :thumbs-up:

Edit : А как мога да направя така,че директно като си сменям песента/да не изчаквам до край/ пак да се получава тоя ефект...

вчера видях от на един пич ПСто , че така става,ама нещо забравих да го питам как става :unsure:

Хора,я дайте малко акъл за следното нещо.Нали се сещате в плейлиста на WinAmp като дадеш десен бутон>View file info... излиза един прозорец за попълване на име на изпълнител,на песен,албум и тн.Много се зарибявам да си ги попълвам тези неща,ама искам да питам:ако имам 60 песни на даден изпълнител,за всяка поотделно ли трябва да пиша името на изпълнителя или по някакъв начин мога и на 60-те да им лепна едно и също име на изпълнителя?Ако знаете как става този номер,пишете,ще ми спестите доста време в писане на едно и също:)

Хора,я дайте малко акъл за следното нещо.Нали се сещате в плейлиста на WinAmp като дадеш десен бутон>View file info... излиза един прозорец за попълване на име на изпълнител,на песен,албум и тн.Много се зарибявам да си ги попълвам тези неща,ама искам да питам:ако имам 60 песни на даден изпълнител,за всяка поотделно ли трябва да пиша името на изпълнителя или по някакъв начин мога и на 60-те да им лепна едно и също име на изпълнителя?Ако знаете как става този номер,пишете,ще ми спестите доста време в писане на едно и също:)

Мисля, че не може. Само като се рип-ва диска можеш да попълваш изпълнителя, годината и т.н. тогава ти ги пише в инфото на песните :)

Аз ползвам тази програма

Извинявам се ако някой е писал по въпроса ми но ще питам! :D

Та искам да питам наистина ли има плъгин за Winamp който изписва в мирката коя песен слушам и ако има дайте линк към него.За да го дръпна и да видим ко ше става! :D

Та искам да питам наистина ли има плъгин за Winamp който изписва в мирката коя песен слушам и ако има дайте линк към него.За да го дръпна и да видим ко ше става! :D

Аз ползвам този:

http://www.winamp.com/plugins/details.php?...02&show=reviews

:)

Има още една аз съм с нея ето ти я тук разархивира се в папката на mIRC и пишеш /load -rs /WA_Link\WA_Link.mrc после ти излиза меню като натиснеш с ляв бутон трябва да си избереш theme и после с командата /wa stats ти изписва коя песен слушаш

Има още една аз съм с нея ето ти я тук разархивира се в папката на mIRC и пишеш /load -rs /WA_Link\WA_Link.mrc после ти излиза меню като натиснеш с ляв бутон трябва да си избереш theme и после с командата /wa stats ти изписва коя песен слушаш

Тва в мирката ли се пише?Написах и нищо не стана обясни малко по точно! :confused :huh:

Тва в мирката ли се пише?Написах и нищо не стана обясни малко по точно! :confused  :huh:

Значи файл-а който ти дадох е архив вътре има папка Wa_link тя трябва да е в папката на mIRC после си пускаш mIRC.exe и пишеш командата която ти дадох трябва да дадеш там ок или yes не помна и в менюто което излиза от десен бутон има подменю wa_link от там трябва да си избереш Theme и си готов

Преди доста време си свалих 5.01,ако не ме лъже паметта,но я разкарах и сега съм си на 2.73.Мащината ми е доста стара и имах известни проблеми с новата версия.Не знам,може би на хубав компютър няма да прави проблеми,но мисля,че между 2.7 и 2.8 са класика.Ако нямаш проблеми с 5,дръж си я и си я ползвай със здраве!

5-така си е супер фе е не е за слаби кошнички

то се пак сяка жаба да си знае гьола

и аз преди време като бех на мноо кофти ПЦ пюех BS-Player-a и Winamp над 3

ама ся са си супер :)

• 4 weeks later...

Хора помогнете!Проблема е следния сложих си последната версия на Winamp

(5.08) и последно време се зарибих да си слушам радио на него :music но като сменя на друго радио ка4еството е влошено (32~64Kbps) Някой може ли да ми каже как да ги вдигна примерно на 160Kbps за да мога да слушам като хората

(5.08) и последно време се зарибих да си слушам радио на него  :music но като сменя на друго радио ка4еството е влошено (32~64Kbps) Някой може ли да ми каже как да ги вдигна примерно на 160Kbps за да мога да слушам като хората

Az dokolkoto znam, vsqko radio se puska v net-a s opredeleno kachestvo i ne moje da se promeni... Povecheto sa s 64 Kbps dokolkoto znam ;) Ako gresha, nqkoi da me popravi...

(5.08) и последно време се зарибих да си слушам радио на него  :music но като сменя на друго радио ка4еството е влошено (32~64Kbps) Някой може ли да ми каже как да ги вдигна примерно на 160Kbps за да мога да слушам като хората

Имаше една програма която подобряваше качеството на радиото ако се сетя коя беше ще ти я кажа ;)

eto go tuka http://www.radiocity.bg/mp3PRO%20Audio%20Decoder.exe

Имаше една програма която подобряваше качеството на радиото ако се сетя коя беше ще ти я кажа ;)

Ще сам ти много благодарен ;) B) .То май-не било толкова просто аз просто си мислех 4е настройките са такива по Default :lol: ,но явно сам дале4 от истината :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...