samkijot Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 а бе, къде е браузера на 5-цата има ли изобщо такъв? ::edit:: .... ама кьоркютук съм, дейба Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 а бе, къде е браузера на 5-цата има ли изобщо такъв? Ми няма май.. ама закакво ти е след като си имаш Media Library. edit: то и аз бъразам да поствам... бавно ми зареди снимката. Blame Evrocom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 nqkoi shte kaje li drugi programi ot sorta na winamp imali neshto po dobro ot neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 nqkoi shte kaje li drugi programi ot sorta na winampimali neshto po dobro ot neq <{POST_SNAPBACK}> Navremeto imashe, no veche mai konkurenciqta izostana dosta.. Moje da probvash sonique. Navremeto vadeshe po-dobyr zvuk i vyrveshe na po-slab komp. Pyk ako iskash moje i MusicMatch Jukebox, ama to e pylna boza ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 аз да попитам за winampa неми вади имената на песните които са написани на български, някой можли да помогне, че иначе ще трябва ръчно да преименувам всички песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 аз да попитам за winampa неми вади имената на песните които са написани на български, някой можли да помогне, че иначе ще трябва ръчно да преименувам всички песни. <{POST_SNAPBACK}> tova e ot skinovete.Ka4i ei tozi i vij 4e 6te ti se poqvat Base_skin_cyr_hebar.wsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Значи трябва да сменя скина така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 @mashev За модерните скинове използвай: options > skins > Modern skins > Use alternate fonts if the skin defines them Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Имаше настройки,които се правиха на самия скин.Търсиш file plEdit.txt и го редактираш така Font=hebar после правиш save и си готов,ако скина ти е .zip или .wsz го отваряш с архиватор и редактираш файла plEdit.txt, Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 tova e ot skinovete.Ka4i ei tozi i vij 4e 6te ti se poqvat Base_skin_cyr_hebar.wsz <{POST_SNAPBACK}> сложих този скин, неговия фонт е хебар ама пак не6те, не6то май неправя както трябва. пробвах и това със модерните скин, ама пак ни6то несе променя, дане ми е бъгава версията на уинампа?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 сложих този скин, неговия фонт е хебар ама пак не6те, не6то май неправя както трябва.пробвах и това със модерните скин, ама пак ни6то несе променя, дане ми е бъгава версията на уинампа?? <{POST_SNAPBACK}> А случайно windows-a да не ти е кирилизиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 оказасе че на регионалните настроики на адвансед, кадето е за unicode, съм забравил да избера български , извинявайте за притеснението, все пак научих интересни работи. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Winamp R.I.P. За някои очаквано, за други не, но разработването на Winamp приключи, след като и последните разработчици от екипа на Nullsoft са напуснали AOL, която беше купила малката компания преди време. В дъното на раздялата стоят конфликти между създателят на Nullsoft и сегашният й собственик AOL, свързани с други програмни продукти на Nullsoft. Ще припомня, че преди няколко години AOL купиха Netscape и не след дълго бе сложен и неговият край. Въобще до каквото се докосне AOL, то става на пепел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Нещо мноо странно ми се случи тая сутрин.Снощи всичко си ми беше наред, но днес като пуснах компа и исках да си пусна винамп-а при всеки мой опит ми дава, че имало някфа грешка Някой да има идея за кво стаа въпрос Edit:Начи преинсталирах винамп-а и всичко се оправи, но още не мога да си обясня що са получа тая крива хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Причините може да са безброй много. С преинсталиране не става ли И без това нищо не губиш, а е така лесно... Аз го правя почти всяка седмица по различни причини. Много гадна програма, ама пусто ми е така полезна и незаменима. Като уиндоуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Winamp 5.06 nai-novata versiq e nai-zdrava .Vsi4ki Bagove koito gi imah se iz4isteni.Ako ste fenove na Winamp 5.x.x svalete si 5.0.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Причините може да са безброй много. С преинсталиране не става ли И без това нищо не губиш, а е така лесно... Аз го правя почти всяка седмица по различни причини. Много гадна програма, ама пусто ми е така полезна и незаменима. Като уиндоуса... <{POST_SNAPBACK}> Да, преинсталирах го и се оправи, ама просто се чудя отде се получи?До ся само веднъж ми се беше случвало тва, ама тогава знаех отде е разбираш ли(просто за мен всяко нещо тряа да си има причина и обяснение)Иначе наистина и аз мноо съм му свикнал на тоя винамп, ако ползвам др програма ми е криво Дори и филмите си ги гледам на винамп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Winamp e един перфектен video player. Относто причинно-следствените разсъждения- когато говорим за компютри (и по-специално за weindows), трябва да знаем, че съществуват много неразбираеми нам неща. Ние, простите хорица не можем да се сръвняваме с компютъра, който има доста по-силно изразено собствено мнение по много въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Winamp e един перфектен video player. Относто причинно-следствените разсъждения- когато говорим за компютри (и по-специално за weindows), трябва да знаем, че съществуват много неразбираеми нам неща. Ние, простите хорица не можем да се сръвняваме с компютъра, който има доста по-силно изразено собствено мнение по много въпроси. <{POST_SNAPBACK}> За съжаление си много прав Бил Гейтс е виновен за всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Още един почти пълен //оффтопик// и от мен: За обикновения потребител и Линукс да си сложи, и Уиндоус, тези ОС (както и всички останали) си остават едни много сложни системи, които малко хора могат да познават добре и да си обяснят всичко каквото се случва. Линукс е с отворен код, добре. А ти, потребителю, който четеш тези редове можеш ли да отделиш едно значително време да разучиш целия код на операционната си система и да разбереш нещо от него По много от известните проблеми и с Линукс, и с Виндовс има безкрай много форуми и написано по въпросите. Аз откакто се помня, ползвам Winamp, но само за аудио. За видео ползвам WMP и нямам никакви проблеми so far. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 az sum s winamp 5 , dovolen sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Още един почти пълен //оффтопик// и от мен:За обикновения потребител и Линукс да си сложи, и Уиндоус, тези ОС (както и всички останали) си остават едни много сложни системи, които малко хора могат да познават добре и да си обяснят всичко каквото се случва. Линукс е с отворен код, добре. А ти, потребителю, който четеш тези редове можеш ли да отделиш едно значително време да разучиш целия код на операционната си система и да разбереш нещо от него По много от известните проблеми и с Линукс, и с Виндовс има безкрай много форуми и написано по въпросите. Аз откакто се помня, ползвам Winamp, но само за аудио. За видео ползвам WMP и нямам никакви проблеми so far. <{POST_SNAPBACK}> Да фе майна, и аз тва казвам!До ся съм имал аз само 1 проблем с Винамп и той беше заради някфи кофти драйвъри на аудиото.Иначе мноо си ме кефи програмката!Но днес направо ме хвърли в тъча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Искам да ви попитам мога ли с някоя версия на winamp да Рип-вам радио? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 winamp v5.08 e naistina tova e ne6to dobro napravo si e super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Polvam winamp 5.05 i nagore i sym si mnogo dovolen. Samo deto e malko tejyk i vzima dosta ram. Kym 5-6 Mb mislq. Ina4e modern skin supporta rulira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.