Jump to content
BulForum.com

Winamp

DDL

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply
а бе, къде е браузера на 5-цата  :confused  има ли изобщо такъв?

Ми няма май.. ама закакво ти е след като си имаш Media Library.

edit: то и аз бъразам да поствам... бавно ми зареди снимката. Blame Evrocom :devil

nqkoi shte kaje li drugi programi ot sorta na winamp

imali neshto po dobro ot neq

Navremeto imashe, no veche mai konkurenciqta izostana dosta.. :( Moje da probvash sonique. Navremeto vadeshe po-dobyr zvuk i vyrveshe na po-slab komp. Pyk ako iskash moje i MusicMatch Jukebox, ama to e pylna boza :sick .....

аз да попитам за winampa неми вади имената на песните които са написани на български, някой можли да помогне, че иначе ще трябва ръчно да преименувам всички песни.

аз да попитам за winampa неми вади имената на песните които са написани на български, някой можли да помогне, че иначе ще трябва ръчно да преименувам всички песни.

tova e ot skinovete.Ka4i ei tozi i vij 4e 6te ti se poqvat Base_skin_cyr_hebar.wsz

Имаше настройки,които се правиха на самия скин.Търсиш file plEdit.txt и го редактираш така Font=hebar после правиш save и си готов,ако скина ти е .zip или .wsz го отваряш с архиватор и редактираш файла plEdit.txt,

tova e ot skinovete.Ka4i ei tozi i vij 4e 6te ti se poqvat Base_skin_cyr_hebar.wsz

сложих този скин, неговия фонт е хебар ама пак не6те, не6то май неправя както трябва.

пробвах и това със модерните скин, ама пак ни6то несе променя, дане ми е бъгава версията на уинампа??

сложих този скин, неговия фонт е хебар ама пак не6те, не6то май неправя както трябва.

пробвах и това със модерните скин, ама пак ни6то несе променя, дане ми е бъгава версията на уинампа??

А случайно windows-a да не ти е кирилизиран

:( оказасе че на регионалните настроики на адвансед, кадето е за unicode, съм забравил да избера български , извинявайте за притеснението, все пак научих интересни работи.

Благодаря.

Winamp R.I.P. За някои очаквано, за други не, но разработването на Winamp приключи, след като и последните разработчици от екипа на Nullsoft са напуснали AOL, която беше купила малката компания преди време. В дъното на раздялата стоят конфликти между създателят на Nullsoft и сегашният й собственик AOL, свързани с други програмни продукти на Nullsoft. Ще припомня, че преди няколко години AOL купиха Netscape и не след дълго бе сложен и неговият край. Въобще до каквото се докосне AOL, то става на пепел :(

:cry :cry :cry

• 2 weeks later...

Нещо мноо странно ми се случи тая сутрин.Снощи всичко си ми беше наред, но днес като пуснах компа и исках да си пусна винамп-а при всеки мой опит ми дава, че имало някфа грешка :confused Някой да има идея за кво стаа въпрос :confused

Edit:Начи преинсталирах винамп-а и всичко се оправи, но още не мога да си обясня що са получа тая крива хава :confused :confused :confused

Причините може да са безброй много. С преинсталиране не става ли :confused

И без това нищо не губиш, а е така лесно... Аз го правя почти всяка седмица по различни причини. Много гадна програма, ама пусто ми е така полезна и незаменима. Като уиндоуса...

Причините може да са безброй много. С преинсталиране не става ли :confused

И без това нищо не губиш, а е така лесно... Аз го правя почти всяка седмица по различни причини. Много гадна програма, ама пусто ми е така полезна и незаменима. Като уиндоуса...

Да, преинсталирах го и се оправи, ама просто се чудя отде се получи?До ся само веднъж ми се беше случвало тва, ама тогава знаех отде е разбираш ли(просто за мен всяко нещо тряа да си има причина и обяснение)Иначе наистина и аз мноо съм му свикнал на тоя винамп, ако ползвам др програма ми е криво :( Дори и филмите си ги гледам на винамп. :wub:

Winamp e един перфектен video player.

Относто причинно-следствените разсъждения- когато говорим за компютри (и по-специално за weindows), трябва да знаем, че съществуват много неразбираеми нам неща. Ние, простите хорица не можем да се сръвняваме с компютъра, който има доста по-силно изразено собствено мнение по много въпроси.

Winamp e един перфектен video player.

Относто причинно-следствените разсъждения- когато говорим за компютри (и по-специално за weindows), трябва да знаем, че съществуват много неразбираеми нам неща. Ние, простите хорица не можем да се сръвняваме с компютъра, който има доста по-силно изразено собствено мнение по много въпроси.

За съжаление си много прав :angry: Бил Гейтс е виновен за всичко :angry1

Още един почти пълен //оффтопик// и от мен:

За обикновения потребител и Линукс да си сложи, и Уиндоус, тези ОС (както и всички останали) си остават едни много сложни системи, които малко хора могат да познават добре и да си обяснят всичко каквото се случва.

Линукс е с отворен код, добре. А ти, потребителю, който четеш тези редове можеш ли да отделиш едно значително време да разучиш целия код на операционната си система и да разбереш нещо от него :D

По много от известните проблеми и с Линукс, и с Виндовс има безкрай много форуми и написано по въпросите.

Аз откакто се помня, ползвам Winamp, но само за аудио.

За видео ползвам WMP и нямам никакви проблеми so far.

Още един почти пълен //оффтопик// и от мен:

За обикновения потребител и Линукс да си сложи, и Уиндоус, тези ОС (както и всички останали) си остават едни много сложни системи, които малко хора могат да познават добре и да си обяснят всичко каквото се случва.

Линукс е с отворен код, добре. А ти, потребителю, който четеш тези редове можеш ли да отделиш едно значително време да разучиш целия код на операционната си система и да разбереш нещо от него  :D

По много от известните проблеми и с Линукс, и с Виндовс има безкрай много форуми и написано по въпросите.

Аз откакто се помня, ползвам Winamp, но само за аудио.

За видео ползвам WMP и нямам никакви проблеми so far.

Да фе майна, и аз тва казвам!До ся съм имал аз само 1 проблем с Винамп и той беше заради някфи кофти драйвъри на аудиото.Иначе мноо си ме кефи програмката!Но днес направо ме хвърли в тъча :wacko:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...