Jump to content
BulForum.com

Winamp

DDL

Recommended Posts

• 9 months later...
  • Replies 171
  • Created
  • Last Reply

winamp проблем

При последната ми инсталация на winamp се получи един малък проблем. Помислих си, че е от последната версия, но при връщане на старата, проблема си седеше. Става въпрос за това, че библиотеката не изписва изпълнителите, а само някакви (странни) заглавия. Което е отвратително, защото така не може да се търси по изпълнител. При проверка на таговете всичко си е ОК. Кажете от какво се получава това и как да го оправя, защото не успях да открия настройка!

Айде без такива акъли сега... Това е стара тема, вече обсъдена! Явно решение на моя проблем няма да намеря тук...

• 1 month later...
Az mai sym izpusnal Winamp 4. Misleh che 3 e nai- noviq. Inache az si imam 3 i mnogo mu se kefq. Zabelqzal sym che tezi koito imat problemi s nego sa sys slabi kompove i qma zashto da obvinqvat programkata.

Sorry че вадя такава стара тема но знае ли някой защо се получава така?

Всички 5-ци свирят и изведнъж блокират :confused

Sledq winamp ot mnogo vreme i smqtam che winamp 5 e nai-dobroto do momenta! 3 naistina e pylna boza, a na dve prosto mu lipsvat nqkoi funkcii!

JDFU i az mislq taka,mnogo sym dovolen ot winamp5 i dosega ne mi e zabival,a slu6am postoqnno muzika i ima mnogo gyr4 :P kolkoto do winamp 3 za men toi e nai-bygaviq,i nai-kofti i nai-mnogo resursi lapa B)

Sledq winamp ot mnogo vreme i smqtam che winamp 5 e nai-dobroto do momenta! 3 naistina e pylna boza, a na dve prosto mu lipsvat nqkoi funkcii!

И мен много ме кефи 5 особенно функцията за автомикс на 2 мп3 но много кофти блокира и трябва рестарт за да засвири отново. :(

При някой друг получава ли се това?

Скромното ми мнение че петицата успешно измества всички плеъри (аудио и видео) заради познатите ви богати възможности. Ако се настроите психически да я използвате пълноценно ще се убедите че друг плеър не ви трябва. Единствената ми забележка е че се стартира малко по бавно от 2-ката но решението на проблема е просто да не го спирате ;)

Полезно е да се изключи опцията за Smart разпознаване на таговете, както и някои други функции които се изпълняват по подразбиране.

В комбинация със G400 или VobSub забравяте за Media Player или BSPlayer. Съгласен съм че вторият има доста възможности за настройка, но на мен лично ми се държаха лошо и двете версии които съм пробвал (0.86 и 1.00).

P.S. Ако сте фенове на Media Player препоръчвам 9-та версия. 10-та е по бъгава и от BSPlayer.

И мен много ме кефи 5 особенно функцията за автомикс на 2 мп3 но много кофти блокира и трябва рестарт за да засвири отново. :(

При някой друг получава ли се това?

Не ми се е случвало, но лошото на тази функция е че изисква да се използва DirectSound за output plugin. Което е кофти ако искате да използвате winamp паралелно с Quake 3 ;) (или друга програма която използва DirectX.

Не ми се е случвало, но лошото на тази функция е че изисква да се използва DirectSound за output plugin. Което е кофти ако искате да използвате winamp паралелно с Quake 3 ;) (или друга програма която използва DirectX.

Странно, аз пък си мислех, че DirectSound е 'паралелно'-съвместим с останалия DirectX софтуер :blink: :D В противен случай (WaveOut) се получава по-кофти. Аз лично използвам DirectSound открай време и няма проблеми при паралелното ползване с останалия дайректХ software.

Ami az predpochitam Winamp 2.95 zashtoto ima video kam nego no e lek kato ostanalite.do sega sam probval mnogo razlichni winampi no ot tozi sam nai dovolen.iskam da popitam kade moga da namerq skin za winamp 2.95 kato na 5.03 ako ne se laja s edni tonkolonki deto imat super lud bas

aide kajete mersi predvaritelno

interesno zashto pri men WinAmp5 se sydra ot zabivki i highCPU load , a BSPlayer ne mi pravi nikakvi problemi ???

Kakва ти е машината?

Tedy знаеш ли подобни плъгини на dee? :)

shte padna , ako za slushane na pesni tryabva da pravya upgrade

bsplayer - 30% load , winamp - 30% na mp3-ka - koshmar

Duron 950 , 256 DDRAM 333 , 98se

polzvam i 1by1 player :D (48 kB)

Ти пак си добре ами аз какво да кажа:

350mhz 128mb sdram win98se :lol:

Как могат да се вкарат субтитри в winampa? :)

p.s.пробвах с divxg400 и divx_ext_pro но не става :(

FFDshow вкарва субтититри каде ли не включително и в winamp, само трябва да отметнеш subtitles, и да го настроиш да работи с неговия кодек (libavcodec)

Невъзможно :) Появили се overlay g400, vobsub и др.. веднага захапват, стига да има субтитри.

Установил съм следният проблем: тези плъгини са доста чувствителни откъм името на фаила със субтитрите, особено при VobSub. Ако името на субтитрите леко се различава от това на филма е възможно той да не захапе. Например:

Film.avi, Film-BG.sub

BSPlayer явно има по-интелигентна схема за откриване на файла със субтитрите, за разлика от VobSub които изисква Film.avi със Film.sub.

Нека това да е жокерче за тези които искат да ползват Winamp 5 за гледане на филми отсега нататък ;)

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...