Jump to content
BulForum.com

Winamp

DDL

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply
spored men e tapa za sq nai mi haresna 2.8 sichki ostanali sa nqgvi bagnati

Ne si prav 2.73 syshto e dobra :)

Какво му е лошото на 5? Според мен е по-добър и от 2.хх, а отгоре на това е бета още. Като излезне пълната версия, няма да има конкуренция. Вече месец карам с 5 и до сега не съм имал никакви проблеми. Вие какво не му харесвате?

A pak na men 2.73 mi var6e6e tolkova dobra rabota, 4e edvam preborih lo6ite si spomeni ot 3 za da si instaliram 2.8. Imam si plugini za MP3 Pro, DSP (Izotope), za surraunda...Are nqkoi da mi dade pone 1 pri4ina,za da se izjivqvam kato tester na beta versii?!?

:punk

A pak na men 2.73 mi var6e6e tolkova dobra rabota, 4e edvam preborih lo6ite si spomeni ot 3 za da si instaliram 2.8. Imam si plugini za MP3 Pro, DSP (Izotope), za surraunda...Are nqkoi da mi dade pone 1 pri4ina,za da se izjivqvam kato tester na beta versii?!?

:punk

Красотата?

Samo deto ne mi e qsno dali nqkoga ste se zanimavali da napravite nesto po vyprosa s "krasotata" na winamp-a...A ne se iska mnoo akyl!

Pak i kolko vreme prekarvate v gledaneto mu?!? Vajnoto za men e da sviri dobre! :)))

• 3 weeks later...
Az mai sym izpusnal Winamp 4. Misleh che 3 e nai- noviq. Inache az si imam 3 i mnogo mu se kefq. Zabelqzal sym che tezi koito imat problemi s nego sa sys slabi kompove i qma zashto da obvinqvat programkata.

Няма 4, направо 5.

Az mai sym izpusnal Winamp 4. Misleh che 3 e nai- noviq. Inache az si imam 3 i mnogo mu se kefq. Zabelqzal sym che tezi koito imat problemi s nego sa sys slabi kompove i qma zashto da obvinqvat programkata.

Hammer, a dobre li e edin obiknoven player da iziskva 700MHz kato minumim be?

Winamp 3 e naj-kalpavia pleyer ever!

Edna mp3-ka s sy6toto ka4estvo 3-kata 6te ti a sviri kato ti vzeme pone 10 pyti poveche resursi otkolkoto versia 2!

Tova kolkoto i da ti e byrz procesora ne govori dobre za pritejatelq na komputara, t.e. vseki gleda da optimizira komputara si, a Winamp3 e naj-loshoto za celta.

Na 166 mhz pentium WInamp2 vzema okolo 15% ot CPU-to, dokato winamp3 zaema okolo 80-90%!!!

POveche ne vijdam smisal da se obsyjda winamp3, nenaprazno dori negovite syzdateli se syglasiha kakvi laina sa syzdali.

Winamp 2.91 e naj-doboroto za men zasega!

@Damien`s Hell: Winamp2 si ima DFX plug-ins bol, dori mnogo poveche otkolkoto versia 3!

Winamp 2.91 не беше ли последната версия преди да го купят AOL?! Нормално е да се объркат малко нещата след такава сделка - сега нали го разработват "професионално" професионални професионалисти... Има разлика дали се занимаваш с една програма, заради гъдела да направиш нещо по-добро, или защото ти плащат да се занимаваш с нея, без значение кефи ли те или не... Юзърите я усещат тая разлика...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...