chochosan Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 Ave iskam da si vzema hubava mishka po vuzmojnost bezjichna, no mi kazah che bezjichnite optichni smuchat mnogo qko bateriite i svurshvat za nqkolko dena, no puk sa jelezni, ta se chudq koe shte e naj ergonomichno/kachestveno/izgodno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 Taka e.Edin priqtel ima Logitech bezgi4na no burzo mu svur6vat bateriite.No sa idealni za igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 Taka e.Edin priqtel ima Logitech bezgi4na no burzo mu svur6vat bateriite.No sa idealni za igri. I az ima Radio Mouse ama za igri mi e bavna kato igraia na CS vechno se precakvam "v smisyl ima izvestno zakysnenie pri reakciata" EDIT: Inache pyk bateriata kara po 6 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 Vzemi si sas zica, niama da imash nito grizi za baterii, nito zabaviane, nito nishto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 Niama ni6to po dobro ot Standart Optical with Scroll.Spored men de Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 nassko, pri edin priqtel baq zor vidqhme..., kakto e v centara mouse pointera i izvednaj zabie v nqkoi krai poneje mouse pad-a mu bil skapan i tova pri 3 razli4ni lazerni mishki do de ustanovim kade e klu4a za barakata Pi4 vzemai si neshto za po 5-6 lv kara ot polovin do 1 i polovin godina v zavisimost ot polzvaneto i kusmeta. Lazernata struva 5 puti po-skupo, a za igri pravqt mizerii ako povurhnostta ne im haresa, taka 4e istinata si e v standartnata mishka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 nassko, pri edin priqtel baq zor vidqhme..., kakto e v centara mouse pointera i izvednaj zabie v nqkoi krai poneje mouse pad-a mu bil skapan i tova pri 3 razli4ni lazerni mishki do de ustanovim kade e klu4a za barakata Pi4 vzemai si neshto za po 5-6 lv kara ot polovin do 1 i polovin godina v zavisimost ot polzvaneto i kusmeta. Lazernata struva 5 puti po-skupo, a za igri pravqt mizerii ako povurhnostta ne im haresa, taka 4e istinata si e v standartnata mishka. Sas vsi4ko kazano ot teb sam saglasen ama vse pak nali triabva da varvim napred v novite tehnoligii.Za opti4na mi6ka ne triabva Pad.Tia si varvi normalno na gladka povarhnost i vsi4ko si e OK.A otnosno evtinite mi6ki kakvo da kaja:var6at rabota ama drugo si e optica da ima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 "Нещо за 5-6 лева" изобщо не го брой за съвет. Вземи си Logitech Optical + Scroll. Вярно, някой път бяга курсора, но става доста рядко и с добър пад няма да имаш проблеми. 20 лева не са кой знае колко, а поне няма да имаш дълго време проблеми, щото като се скапе скролирането и много нерви отиват. Трекбол изобщо да не се взима под внимание за PC. Съвсем различно управление има и мен лично не ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 abe samo da ne bezji4na 4e predstavi si ... zamahne6 s rykata i kato q zabar6e6 i mi6oka na zamqta i... 20-30 kinta aidee VYTRE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 Optical - имам я от една година и си я ползвам без проблем. Нико курсора ми прескача като оптичните мишки на Logitech и Genius, нито имам някакви проблеми като играя. Префектната оптична мишка със скрол и жица! това е моето мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien`s_Hell Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Moeto mnenie e 4e logiteh i A4 rulez :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 9, 2003 Author Share Posted November 9, 2003 --------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Standart optical .... Predi imah edna s top4e , ama mnogo me qdosva6e i nakraq q razbih v zemqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 @chochosan Колко ти струва тази нова придобивка,щото аз си кретам с един мишок,който си реве за смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 10, 2003 Author Share Posted November 10, 2003 ------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Basiiii Mi to ako mi predlojat hologramna klaviatura za 150$ ste se za4udq na koi svqt sam! Ama za prosta, opti4na miska 150$...Basi entusiasta! chochosan: 4ove4e, ti si lud! Vse pak ne misli6 li 4e si platil za dizain, a ne za tehnologiq?!? Toq svqt ne mi haresva taka- da pla6tame za stari tehnologii v novi opakovki... no tova sa si moi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Toq svqt ne mi haresva taka- da pla6tame za stari tehnologii v novi opakovki... no tova sa si moi problemi Stari tehnologii ?!?! Moje bi ne si oburnal wnimanie, chochosan e kazal che mishkata e MX model ! Towa hich ne e stara tehnologia, i wsichki mishki s takuw senzor sa mnogo skupi. Moje da idesh na tomshardware da prochestesh ima 2 statii - ednata e specialno za MX mishkite na Logitech a drugata e srawnenie na nai-dobrite optichni mishki na Logitech i Microsoft. eto linkowe za da ne se muchish da gi tursish : Logitech MX Mice: The Weapon for Quakers! The Optical Mice Rat Race Reviewed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Smenil sam za 4 godini rabota v zala stotici mi6oci i kvo da vi kaja MY FRIENDS Nqma po qko ot logitech. Az sam fen na 2 butonnite mi6oci s top4e ot dolu JELQZO SA Blaska se denono6tno na tqh i izdarjat mnogo vreme a i struvat po 3-4 leva.Po4istvate valqcite ot vreme na vreme i vsi4ko si e OK? Imah i opti4ni mi6ki na sa6tata firma,no gi razkarah za6toto klientite ne gi haresvat i po to4no tezi koito sa stari Geimari.Hlapetata im se kefqt 6toto svetqt otdolu,no i za men sa po-bavni a i sa dosta skapi.Drug golqm minus e 4e leviqt im buton skoito se raboti nai ve4e kato se preebe a toi ne e po-zdrav ot obiknovenite i gubite 12-13$ a za sa6tite pari 6te vzemete 6 mi6oka i 6te vi izkarat 6 pati pove4e. V kraina smetka vseki izbira sam za sebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 10, 2003 Author Share Posted November 10, 2003 --------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Baq skapi4ko udovolstvie Ama kato gledam si zaslujava ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 chochosan: sorry! nesto me e zaslepilo i ne sam pro4el pravilno. Ste vnimavam pove4e sledvastiq pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.