INCINERATOR Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Извинявам се за тъпият въпрос,но някой някога да е връщал нещо дефектно в технополис ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 В технополис не, но в Техно маркет европа да. Няма и месец от както върнах едно DVD NEO - домашно кино, заради изгорял изход за една от тонколоните. Нищо необикновенно, при всеки се случва. Смениха го с друго и толкоз. Чисти сметки добри приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Извинявам се за тъпият въпрос,но някой някога да е връщал нещо дефектно в технополис ? Върнах преди 2 месеца един телефон GE, който беше тотално дефектен - нищо не му работеше - смениха го с друг. Ако ще връщаш нещо знай че трябва да си носиш фактурата/касовата и гаранционната карта ако има такава И още нещо важно - колкото по-бързо го направиш толкова по-добре. На мен ми задаваха въпроси от сорта "защо идвате след 5 дни?" и т.н., което ме изнерви. Като че ли всичкото ми време е за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Значи заменят.Мерси за инфото,пожелайте ми късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.