adibas Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Хора не знам за вас ама аз се аз зарибих по това сериалче. Направили са далеч по-добър (поне според мен) вариант на Женени с деца. Актьорите са супер яки! Та дайте да открием топик и за тва филмче, мисля че си заслужава! Edit: Леле написал съм Сериала (а трябва да е с пълен член, леле мале, добре че учителката ми по литература в 9ти клас няма да види този топик) ама проблема е, че не знам как да го оправя да си го запиша правилно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 аз взех че го свалих ама трябва да почна и да го гледам :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Гледаи го.Много е смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Не.Нещо се бъркаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Ее май няма много зарибени! Ама мен си ме кефи сериалчето Искам да помоля тези, които са го ъплоаднали ако могат да намерят още субтитри да ги качват!!! Мерси!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 от къде се тегли?аз съм голям фен на женените и ал бънди и сигурно и това ще ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 от къде се тегли?аз съм голям фен на женените и ал бънди и сигурно и това ще ми хареса Еми от локалния пишеш The War At Home в търсачката и ще ти излезне Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Хей, някой има ли някаква информация дали се снима 2ри сезон или нещо от сорта?! Поне според мен Първи Сезон е върха!!!! Между другото качили сте субтитри 10х!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 тва ми стана един от любимите сериали...много е як първия сезон чакаме втори Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 това не го ли дават по ГТВ или БТВ? Дават го по НВО. Ама от дъжд на вятър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 е то е май беше 22 серии...те всички сериали ги дават рядко Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Хей, някой има ли някаква информация дали се снима 2ри сезон или нещо от сорта?! Поне според мен Първи Сезон е върха!!!! Между другото качили сте субтитри 10х!!!! "The War at Home. Season 2 premieres on September 10, 2006." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 "The War at Home. Season 2 premieres on September 10, 2006." КУУЛ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 Ехааа! Супер!!! Аз си мислех, че и него като Джоуи са го отрязали, понеже никой нищо не казва....и Ееее Върха!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 аре качете и последните 2 епизода от първи сезон моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 По начина, по който свършва 22 епизод ми се струва, че ще има и ощеее от І сезон!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 По начина, по който свършва 22 епизод ми се струва, че ще има и ощеее от І сезон!!! ще има втори сезон-2 поста по нагоре... иначе сериала е лууууууууд който не го е гледал бързо да го сваля.според мен това е достойна конкуренция на приятели и трябва да има поне 5-6 сезона ама да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 тоя пич(бащата) го гледах в един друг филм и пак така шаваше с ръцете луд е Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 сериала просто ме резкърти от смях.гледах по 1-2 серии на ден за да има за повече време нямам търпение за втори сезон,а дано да има и трети Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Вече почна сезон 2.Има ги сериите в локала Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Новите серийки са супер....голям смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 мда новите 3 серии са супер яки...а тоя е Лари е супер идиот Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 дам.днес отсанах приятно изненадан.изобщо не знаех кога почва втори сезон. сериала пак рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Сериалчето е мн забавно.Аз току що изгледах първия епизод на първи сезон и определено мн ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sZ Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 сериалът кърти аз също го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.