Dragon Slayer Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Виждали сме различни будилници, от звукова граната до бягащи из стаята. Но всички знаят, че любителите на подремването не се дават лесно. И така – десетте най-дразнещи будилника. Уникални джаджи =) Най-много ми харесаха # 8 и # 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Хахахаха яко! Макар, че точно таква будилници вършат работата. Иначе аз си навивам алармата на GSM-a , която като чуя веднага спирам и продължавам да си спя а не трябва. btw в нас имаме някъв античен часовник отпреди стотина години, на който алармата му представлява няква супер депресираща мелодийка, която свири в продължение на 30 минути Понякога се случва да се навива и той и тогава гледам колкото се може по-бързо да изляза от нас за да не го слушам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Шесто място е отредено на будилника Анемон. Този миличък балон ще бяга от вас и ще звъни докато не станете и не го ударите в стената, защото за да намерите копчето сред всичките му пъпчици е крайно сложно. Този Будилник истински ли е ? че нещо не ми се вярва като още някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 ххахаха номер 6 май може да го хвърляш в стената и нищо няма да му има Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Шесто място е отредено на будилника Анемон. Този миличък балон ще бяга от вас и ще звъни докато не станете и не го ударите в стената, защото за да намерите копчето сред всичките му пъпчици е крайно сложно. Този Будилник истински ли е ? че нещо не ми се вярва като още някой Истински е. Самоче не е пуснат в производство още. Патента не е одобрен. ххахаха номер 6 май може да го хвърляш в стената и нищо няма да му има Ами в същност само така пише. Жълтите гумички са направени, за да се подпира на тях докато го гониш из стаята. Просто копчето е отзад. И като почне да се търкаля трябва да го хванеш, иначе няма как да се натисне бутона. Иначе аз се записах в списъка на чакащите за Номер 1. Ония дето се крие Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 7 часа сутринта вечерта сам си легнал към 5(ако тва се счита за вечер де )будилника звъни (няма значение кой от сичките) просто му давам 30 секунди живот каквото ще да прави и от каквото ще да е направен. BTW тези неща са направени на шега да не мислите че ще ги видите някога пък дори и да ги притежавате нямат особено приложение с изключение на №7 he rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Интересно ми е как ще спреш будилник, които със започване на звъненето скача на земята и почва да се търкаля или пък се крие някъде, без да ставаш. Проектите са си напълно реални. Единия излиза до края на годината, а другия чака одобрение на патента. Другите 8 не съм ги проверил. само този жълтичкия и онзи който беше на 1 място, но предполагам че и те се продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 #2 Гранатата е много яка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 интересни будилници определено но да се благодаря че нямам проблеми със ставането-всяка сутрин в 8 като по часовник за кафе с цигарка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 aaa това кърти ако имах някой от тея будилници нямаше всеки път да закъснявам за работа добре, че шефката ми е точна и не ми прави проблен. Че къде ша ходи без мен са живи загинали Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Всичките будилници май за мен са правени. Този с пъзела е много добър като замисъл, но да беше малко по-сложничък пъзел... Въпреки че на четвъртия ден сигурно и на сън ще го редя(само да не е с 5 000части ) Може би най-подходящ за мене ще е : На трето място е пърхащият будилник. Той лети из стаята и звъни нахално, докато не го уловите и не го върнете на място. Този няма как да го рокадирам в някой ъгъл като №1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Отдавна търся нещо такова. Някой знае ли от къде може да се купи подобна джаджа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Отдавна търся нещо такова. Някой знае ли от къде може да се купи подобна джаджа? Спокойно може да провериш в google. В България няма да ги намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 #2 Гранатата е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Истински е. Самоче не е пуснат в производство още. Патента не е одобрен.Ами в същност само така пише. Жълтите гумички са направени, за да се подпира на тях докато го гониш из стаята. Просто копчето е отзад. И като почне да се търкаля трябва да го хванеш, иначе няма как да се натисне бутона. Иначе аз се записах в списъка на чакащите за Номер 1. Ония дето се крие Хехе.Аре дай линкче да се запиша и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.