Jump to content
BulForum.com

Test Drive Unlimited

Lil Scrappy

Recommended Posts

При мен изобщо няма меню LOAD. Директно след като пусна играта и мина двете рекламки, ми изкача джам- Create new profile. И има само бутон ОК или quite. И като натиснеш quite те пита "Сигурен ли си, че искаш да излезеш от играта?".

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...

Тука не може ли да се направи онлайн профил? Щото пише, че ако не направиш няма да можеш да се насладиш на всички екстри и няма да можеш да я завършиш напълно. А като се опитам да направя ми пише, че имам невалиден код. Някой намерил ли е валиден, или те се използват само по веднъж?

edit:

Пуснах се с офлайн проофил, ама като стигна до първото състезание и дам старт не ще да го пуска. Ето така си остава. - оправих се

Играта е зарибителна, обаче явно има някаква несъвместимост с картата (8600 GT) или някакъв друг подобен проблем, защото на моменти накъсва малко, но достатъчно, за да изхвърча от пътя или да се фрасна в някой. Убеден съм, че е нещо такова, защото по форумите хора с много по-слаби машини пишат, че я играят на 40 кадъра в секунда без никакви накъсвания. Сега трескаво чакам нови драйвери от nVIDIA или пач. Ако някой има идея по въпроса - нека сподели.

Имам го този...

Относно clubs и drive ins - къде са, по дяволите?? Обиколил съм доста голяма част от картата и още нито едно не съм намерил. Да не би да има някакво изискване, преди да се появят?

Имам го този...

Относно clubs и drive ins - къде са, по дяволите?? Обиколил съм доста голяма част от картата и още нито едно не съм намерил. Да не би да има някакво изискване, преди да се появят?

Ами мисля че са само за онлайн игра защото и аз не бях намерил никви.

• 6 months later...

Пускам играта влизам в магазин примерно и като излезна от него на Loading скриина "Don't Send"... Няколко пъти съм пробвал. преинсталиране и нищо не помага. Идеи?

Пускам играта влизам в магазин примерно и като излезна от него на Loading скриина "Don't Send"... Няколко пъти съм пробвал. преинсталиране и нищо не помага. Идеи?

Първо сложи пача (ако не си го направил вече). Оттук изтегли крака (за версия 1.66a). От същото място свали и Fixed Files. Има 1, 2, 3, но те май са едни и също но от различни кракъри. Във Fixed Files има някъв крак, но не го слагай, щото не знам коя версия е, сложи само папката Euro.

Ако това не помогне и ако ти се занимава да сваляш наново виж за някоя друга версия, в замунда има две. Намира се и няква Open Beta, която май си е цялата игра.

• 2 weeks later...

здравейте хора,някои от вас може ли да ми каже как се превърта тая игра на 100% :blink: всички състезания съм ги минал със златни купи. Какво още се иска? :) някакви идеи?

Първо сложи пача (ако не си го направил вече). Оттук изтегли крака (за версия 1.66a). От същото място свали и Fixed Files. Има 1, 2, 3, но те май са едни и също но от различни кракъри. Във Fixed Files има някъв крак, но не го слагай, щото не знам коя версия е, сложи само папката Euro.

Ако това не помогне и ако ти се занимава да сваляш наново виж за някоя друга версия, в замунда има две. Намира се и няква Open Beta, която май си е цялата игра.

Не можах я оправя. Всички релиизи свалях, краковете от онзи сай всичките ги пробвах, пачнах я до 1.66А и пак не става и не става. Дори и да се оправи и може да се игри повече от 5 10 мин без да забива като се посне картата играта забива ("Don' Send") и апк се омазва. Не знам вече какво да направя.

здравейте хора,някои от вас може ли да ми каже как се превърта тая игра на 100% :blink: всички състезания съм ги минал със златни купи. Какво още се иска? :) някакви идеи?

Влизаш в някоя от къщите си и там даваш на Game Progress (или нещо такова). Там си пише какво си изпълнил и какво още трябва да направиш.

Едно от нещата е много гадно: да минеш 5000 мили (8000 км.). Аз съм играл много време и май бях минал малко над 4000 мили. Накрая се отказах.

Но за 100% ти трябва оригинален CD-Key и игра онлайн.

Не можах я оправя. Всички релиизи свалях, краковете от онзи сай всичките ги пробвах, пачнах я до 1.66А и пак не става и не става. Дори и да се оправи и може да се игри повече от 5 10 мин без да забива като се посне картата играта забива ("Don' Send") и апк се омазва. Не знам вече какво да направя.

Ще ти кажа какво правя аз когато съм отчаян:

Всички настройки на графиката на минимим (някой път някой ефект може да не се разбира в видеото ти)

Ако не стане по-нови или по-стари драйвъри на видео карта (по-стари ако съм с най-новите)

Когато някой ден си преинсталирам Windows-а се моля да тръгне. Може да се опита и още преди да се сложат програми и кодеци.

Иначе остава проблема да е хардуерен. Между другото покриваш ли минималните изисквания? В повечето случаи и под тях се играят игрите, ама знае ли човек.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...