Xciter Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Ам някой да е откривал повече от три шопа за тунинг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Някой има ли savegame, trainer или cheats за играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 В gamecopyworld.com има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pa4ko Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Някой да знае допълнителни контроли за колата ( фароже ,мигачи и т.н.) виждам 4е на др коли има и би трябвало и на тези които се карат да има ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Аз я изтеглих преди повече от седмица още не съм намерил време и желание да я инсталирам ... може би утре, защото играта ми се вижда доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Момчета сега я свалям, но имам 512 Рам и Радеон 9200 + 2,6 ГХ процесор. Да продължавам ли да я свалям или не. В смисъл ще ми тръгне ли. Ако няма да тръгне поне да не си развалям коеф. в тракера Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Ти направо си ми брат по-комп. Пробвай на мен не ми тръгна но не знам каква е версията в момента тази която си дръпнах от арената не е особено читава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Ти направо си ми брат по-комп. Пробвай на мен не ми тръгна но не знам каква е версията в момента тази която си дръпнах от арената не е особено читава. Епа защо да не е читава?!?Аз със нея си играя...нямал съм проблеми, само винаги като излеза с алт+таб играта ме сейва и ме изфърля... Предполагам че ще тръгне на гореспоменатата машина, ама не очаквай нещо....красиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Епа защо да не е читава?!?Аз със нея си играя...нямал съм проблеми, само винаги като излеза с алт+таб играта ме сейва и ме изфърля... Предполагам че ще тръгне на гореспоменатата машина, ама не очаквай нещо....красиво. Ако компюпъра ти е този от подписа остава и да не ти тръгне, а зо щайга като моята... Без коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Колкото напредвам в играта толква и управлението се подобрява Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Епа защо да не е читава?!?Аз със нея си играя...нямал съм проблеми, само винаги като излеза с алт+таб играта ме сейва и ме изфърля... Предполагам че ще тръгне на гореспоменатата машина, ама не очаквай нещо....красиво. Щраках правих, струвах и стигнах до черен екран. ПОчна да зарежа и стигна до черен екран и ме изхвърля. Дали е заради моя комп или защото аз не правя нещо както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 И на мен ми стана така дава ти че зарежда после 10 сек черния екран виждам пасле десктопа и тва е началнато меню първия път като инсталнах играта го видях после не.Един френд вика че с директ Х 8.1 не можело да стане трябвало поне хардуерна подръжка на 9б процесора и рама стават обаче за видеото поне 6600 или Х700 друго няма да ме оправи. Верно играта е хубава обаче е нереално тежка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 И на мен ми стана така дава ти че зарежда после 10 сек черния екран виждам пасле десктопа и тва е началнато меню първия път като инсталнах играта го видях после не.Един френд вика че с директ Х 8.1 не можело да стане трябвало поне хардуерна подръжка на 9б процесора и рама стават обаче за видеото поне 6600 или Х700 друго няма да ме оправи. Верно играта е хубава обаче е нереално тежка. Е как аз имам 9.0c Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 С радеон 9200 тва е смешно. Не в действителност имаш някаква такава залагалка но само на софтуерно ниво тази видео карта е далеч от xадуерна подръжка на 9б. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 С радеон 9200 тва е смешно. Не в действителност имаш някаква такава залагалка но само на софтуерно ниво тази видео карта е далеч от xадуерна подръжка на 9б. А на български . Аз искам само ако някой случайно е играл Ф1 2002 ама така по стабилно и ако може да даде мнение отностно управлението на тази нова игра и Ф1 която е вече "баба" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 А от къде да си купя мАтор edit: Оправих се, просто 1 магазин за коли не бях открил. Доста е трудно оправлението на мотора обаче, то и така трябва да бъде де изобщо управлението на колите и моторите е много добро, особено без AID /май така беше функцията за помощ при управлението/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 мотора не се управлява трудно. проблема идва от там, че и самата камера се накланя с мотора. пробвай да караш от камерата на която виждаш само пътя. малко бързо ще ти идват колите в началото ама после се свиква. аз ся малко си зарязах сейва, щото си взех волан, а с волана е доста по-трудно. поне с моя. няма някъв панел с опции за самия волан. компа го детектва като юсб девайс само. и като няма, не мога да го калибрирам като хората. само квото реши играта. та .. имам четвърт оборот празен ход на волана и се управлява доста тромаво с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Абе не е лоша играта, сейва ми е на 60%, повече не ми се занимава, имам там 5-6 не-златни купи, ама ме мързи да ги мина, и не съм минал хичкайкерите, оня крайслер дето ти го отключва като земеш всички състезания(races) има 7 скорости, но не е по бърз от тунинговано Saleen например, но е гъзарийка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 хора свалих си Test.Drive.Unlimited.PROPER-ViTALiTY от арената инсталирах си я сичко точно по4нах да играя няам грижи но в момента в който излязох от играта и влязох пак по кусно за да продалжа да играя ме накара да си направя нов профил и по никакъв начин не мога да махна прозореца и не мога да си лоад-на играта . Моля помогнете ми 10 пати я почвам отначало и сега както сам си я оставил минимизирана ако ми се ресне компа или нещо такова пак трябва да почвам отначало .. Благодаря ви за помощта предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 А преди да излезеш от играта сейваш ли в някоя от твоите къщи... мисля там се правише сейванто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 А преди да излезеш от играта сейваш ли в някоя от твоите къщи... мисля там се правише сейванто? за тва не са бях сетил после ще пробвам и ще пиша че ся сам мъча от 3 часа да зема един спеед трап Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 хора не мога да си намеря къщата .. как изглежда на картата или някой да ми каже как да си настроя GPS-а да ме заведе там .. купил сам си най евтината куща първата от каталога на агенцията .. в някакъв квартал кахуамамуана ли нещо от сорта .. ако наистина там се сейваш моля помогнете да я намеря че от 3 дни не сам си спирал играта и ще се побъркам вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Ами пусни си гпс-а...там има опции какво да ти показва... една от тях е къщите. Мисля, че купените изглеждаха в зелено. Мисля, че от ESC менюто имаше възможност за директно ходене в къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Ами пусни си гпс-а...там има опции какво да ти показва... една от тях е къщите. Мисля, че купените изглеждаха в зелено. Мисля, че от ESC менюто имаше възможност за директно ходене в къщата. ходих в къщата дадеми гаме савинг излязох от играта и пак същия к.. ако ти играеш играта и твоя релеест се сейва дай някаф линк да си го свала него моя е Test.Drive.Unlimited.PROPER-ViTALiTY и не може много ма е яд 15 часа игра отеде по дявилите Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Ами аз я превъртях още февруари месец, когато беше опън бетата... която всъщност си беше напълно функциониращ вариянт, но без мултиплейър. А като запазиш играта после при стартирането избираш ли опцията за Лоад на играта... да не би да стартираш все нова кампания? Иначе другото, което си мисля е по някакъв начин да е забранено записването на файлове в май документс и затова играта да не може да пише сейвове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.