Jump to content
BulForum.com

Test Drive Unlimited

Lil Scrappy

Recommended Posts

Искам да ви питам ще тръгне ли на ФАТ32 ? :unsure:

Ще тръгне, дебелия32 поддържа до 4 гб, а опен бетата е 3.47, тъй че не бери грижи :)

Едит.Но ако искаш да минеш към нтсф, ето една тема, която ще те улесни От FAT32 към NTFS

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply
Ще тръгне, дебелия32 поддържа до 4 гб, а опен бетата е 3.47, тъй че не бери грижи :)

Едит.Но ако искаш да минеш към нтсф, ето една тема, която ще те улесни От FAT32 към NTFS

Мерси за инфото батка ама няям намерение да минавам :wir ТЪЙ си ми е айляк :P

авее нерва се вече вее .два пъти свалих файла ,тръгвам да г ораирхивирам и ми показва някви грешки да го е....

свали си най-новата версия на winrar ;)

Искам да ви попитам,дали има нещо по-специфично в подкарването на играта?Разархивирах я,ама даде грешка пру УинРар и я опрайх с УинЗИП.След това я инсталирах,уж сичко 6.Цъквам на иконата... черен екран.. и ХОП десктопа.Идеи? :)

a ve hora za6to mi nasi4a na min resursi

na 640x480 min

configuraciqta e slednata

AMD athlonxp 1.92 (2600+)

768 ram

nvidia fx5700 128mb

i 5 gb svobodno na harda

nqkoj ako znae kak da namalq o6te resursite za da podjitkam 6te sym mu mnogo blagodaren

(ina4e igrata trygna ot rqz i pri men)

didotk, слаба ти е видеокартата и то много. най-вероятно заради това ти е толкова зле, а и доста рам иска, аз съм с 1гб и 7900gs и с включен hdr на някой места сече. както написах на предната страница надявам се да я оптимизират, защото в този вариант е доста тежичка :)

Искам да ви попитам,дали има нещо по-специфично в подкарването на играта?Разархивирах я,ама даде грешка пру УинРар и я опрайх с УинЗИП.След това я инсталирах,уж сичко 6.Цъквам на иконата... черен екран.. и ХОП десктопа.Идеи? :)

При мен стана от раз. Пробвай да рестартираш и преинсталираш.

Ее абсурд да я преинсталирам..и без тва 89247892 часа я чаках майна..Излиза ми тъпия черен екран и ме изхвърля и мен на десктопа..някой да знае как се оправя това ?! :angry: :sick

Supported Video Card Chipsets:
ATI X1900 series
ATI X1800 series
ATI X1600 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce FX series

Прекрасно..определено не се вписвам в списъка с видеото..пфф май наистина трябва да си взимам нова конфигурация! Имам GF4 Ti4200 128 mb.. :(

edit: Значи да имам надежда при пълната игра така ли ? На мен демотата никога не ми тръгват хаха

didotk, слаба ти е видеокартата и то много. най-вероятно заради това ти е толкова зле, а и доста рам иска, аз съм с 1гб и 7900gs и с включен hdr на някой места сече. както написах на предната страница надявам се да я оптимизират, защото в този вариант е доста тежичка :)

10x na stenli dano pylnata versiq q pooprawqt

някой може ли да ми прати само торент файлчето че нямам регистрация в дата. мейла ми го има в подписа или на скайп xciter327

едит: мерси

на 800х600 детайлите на low 60hz на p4 4.1ghz 1gb ram 5900xt(490/950) мн яко накъсване.. около 10-12 кадъра да е било, не мога да взема завоя без да се изтряскам в нещо..

Хммм и аз сега я инсталвам... обаче когато я разархивирах някви троянци нападнаха компа майка им да еб* :angry: Т'ва от архива или...???

Хммм и аз сега я инсталвам... обаче когато я разархивирах някви троянци нападнаха компа майка им да еб* :angry: Т'ва от архива или...???

Ако прочетеш по-нагоре ще разбереш, че трябва да си качиш най-новата версия на winrar!!! ;)

Ми аз си я цъкам на 1280*1024, с Hdr или с антиалайзинг, което е мн дразнещо щото или е ръбава колата или.... Иначе играта бива, поне на мен ми харесва доста управлението. А за това че няма тунинг... дори се радвам че няма... вече ми беше омръзнало да гледам уникално горзните генерирани от компа AI драйвери...

Abe gledam, 4e mi izpisa, 4e ostavalo oshte 3 dena do izti4ane na licenza... ta misulta mi e nqkoi ima li crack za licenza... t.e. da go podnovi i az da imam vsashnost napulno raboteshto kopie? Dano da ima, 4e ina4e sam shte trqbva da si pravq... puk se zaribih po igri4kata.

Edit(2 min po-kusno): Hehe, to mi logvalo koga sam instalnal igrata... sega ostava ot tova da zavisi i kolko dni mi ostavat :)

Ако прочетеш по-нагоре ще разбереш, че трябва да си качиш най-новата версия на winrar!!! ;)

Пич прочети ми пак поста ;) Не се оплаквам че не мога да я разархивирам ами че когато го направих и почнах да я инсталвам ме нападнаха троянци ;) И от момента на инсталацията на играта компа тотално ми се згомняса!!!!

Ядосан съм :laughing:

А играта мн зле ми върви на мене :( Дано я оптимизират за следващия път! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...