Sothbiss Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Искам да ви питам ще тръгне ли на ФАТ32 ? Ще тръгне, дебелия32 поддържа до 4 гб, а опен бетата е 3.47, тъй че не бери грижи Едит.Но ако искаш да минеш към нтсф, ето една тема, която ще те улесни От FAT32 към NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Ще тръгне, дебелия32 поддържа до 4 гб, а опен бетата е 3.47, тъй че не бери грижи Едит.Но ако искаш да минеш към нтсф, ето една тема, която ще те улесни От FAT32 към NTFS Мерси за инфото батка ама няям намерение да минавам ТЪЙ си ми е айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacho Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 авее нерва се вече вее .два пъти свалих файла ,тръгвам да г ораирхивирам и ми показва някви грешки да го е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 авее нерва се вече вее .два пъти свалих файла ,тръгвам да г ораирхивирам и ми показва някви грешки да го е.... свали си най-новата версия на winrar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Някой успя ли да подкара мотор. Всички car shops ли трябва да се открият? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Искам да ви попитам,дали има нещо по-специфично в подкарването на играта?Разархивирах я,ама даде грешка пру УинРар и я опрайх с УинЗИП.След това я инсталирах,уж сичко 6.Цъквам на иконата... черен екран.. и ХОП десктопа.Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 При мен стана от раз. Пробвай да рестартираш и преинсталираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 o4akvam q sas netyrpenie taq igra dano upravlenieto da e dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 a ve hora za6to mi nasi4a na min resursi na 640x480 min configuraciqta e slednata AMD athlonxp 1.92 (2600+) 768 ram nvidia fx5700 128mb i 5 gb svobodno na harda nqkoj ako znae kak da namalq o6te resursite za da podjitkam 6te sym mu mnogo blagodaren (ina4e igrata trygna ot rqz i pri men) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 ?? що така edit: Пич мерси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 ?? що така качи си най-новата версия на winrar!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 didotk, слаба ти е видеокартата и то много. най-вероятно заради това ти е толкова зле, а и доста рам иска, аз съм с 1гб и 7900gs и с включен hdr на някой места сече. както написах на предната страница надявам се да я оптимизират, защото в този вариант е доста тежичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Искам да ви попитам,дали има нещо по-специфично в подкарването на играта?Разархивирах я,ама даде грешка пру УинРар и я опрайх с УинЗИП.След това я инсталирах,уж сичко 6.Цъквам на иконата... черен екран.. и ХОП десктопа.Идеи? При мен стана от раз. Пробвай да рестартираш и преинсталираш. Ее абсурд да я преинсталирам..и без тва 89247892 часа я чаках майна..Излиза ми тъпия черен екран и ме изхвърля и мен на десктопа..някой да знае как се оправя това ?! Supported Video Card Chipsets: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI X850 series ATI x800 series ATI x700 series ATI x600 series ATI Radeon 9800 series ATI Radeon 9700 series ATI Radeon 9600 series ATI Radeon 9500 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series NVIDIA GeForce 6200 series NVIDIA GeForce FX series Прекрасно..определено не се вписвам в списъка с видеото..пфф май наистина трябва да си взимам нова конфигурация! Имам GF4 Ti4200 128 mb.. edit: Значи да имам надежда при пълната игра така ли ? На мен демотата никога не ми тръгват хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Аз съм с Radeon x1400 който също не е в списъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 didotk, слаба ти е видеокартата и то много. най-вероятно заради това ти е толкова зле, а и доста рам иска, аз съм с 1гб и 7900gs и с включен hdr на някой места сече. както написах на предната страница надявам се да я оптимизират, защото в този вариант е доста тежичка 10x na stenli dano pylnata versiq q pooprawqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacho Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 можеш ли да покажеш един скреен как върви с включен HDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 някой може ли да ми прати само торент файлчето че нямам регистрация в дата. мейла ми го има в подписа или на скайп xciter327 едит: мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 http://www.bgshare.com/files1/209534/%5BBT...07).zip.torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 на 800х600 детайлите на low 60hz на p4 4.1ghz 1gb ram 5900xt(490/950) мн яко накъсване.. около 10-12 кадъра да е било, не мога да взема завоя без да се изтряскам в нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Хммм и аз сега я инсталвам... обаче когато я разархивирах някви троянци нападнаха компа майка им да еб* Т'ва от архива или...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Хммм и аз сега я инсталвам... обаче когато я разархивирах някви троянци нападнаха компа майка им да еб* Т'ва от архива или...??? Ако прочетеш по-нагоре ще разбереш, че трябва да си качиш най-новата версия на winrar!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Ми аз си я цъкам на 1280*1024, с Hdr или с антиалайзинг, което е мн дразнещо щото или е ръбава колата или.... Иначе играта бива, поне на мен ми харесва доста управлението. А за това че няма тунинг... дори се радвам че няма... вече ми беше омръзнало да гледам уникално горзните генерирани от компа AI драйвери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Abe gledam, 4e mi izpisa, 4e ostavalo oshte 3 dena do izti4ane na licenza... ta misulta mi e nqkoi ima li crack za licenza... t.e. da go podnovi i az da imam vsashnost napulno raboteshto kopie? Dano da ima, 4e ina4e sam shte trqbva da si pravq... puk se zaribih po igri4kata. Edit(2 min po-kusno): Hehe, to mi logvalo koga sam instalnal igrata... sega ostava ot tova da zavisi i kolko dni mi ostavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Ако прочетеш по-нагоре ще разбереш, че трябва да си качиш най-новата версия на winrar!!! Пич прочети ми пак поста Не се оплаквам че не мога да я разархивирам ами че когато го направих и почнах да я инсталвам ме нападнаха троянци И от момента на инсталацията на играта компа тотално ми се згомняса!!!! Ядосан съм А играта мн зле ми върви на мене Дано я оптимизират за следващия път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.