Lil Scrappy Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Test Drive Unlimited *Homepages: Link *Publisher: Atari *Genre: GT / Street Racing *Release Date: 13.February.2007 *Trailers, Game-Play: Link Download *Also On: PS2 | PSP | Xbox 360 and PC Избора на моделите на колите и моторите е доста голям ето го и него: Full Car and Motorbikes List Screenshot: GameSpot, IGN, GameSpy, Games Tiscali От доста време не съм играл свестен Racing на PC-то а от видяните матеряли смея да твърдя че предложенето ще си заслужава на 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Изглежда много добре тази игра ! ще я чакам с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 И на мен ми направи впечатление, но се чудя какви изисквания ще иска за да върви на PC - то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 А Car List има ли някъде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 26, 2006 Author Share Posted April 26, 2006 Избора на моделите на колите и моторите е доста голям ето го и него: Full Car and Motorbikes List Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Избора на моделите на колите и моторите е доста голям ето го и него:Full Car and Motorbikes List ooo tva 6te e super igrica, moto VS cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Избора на моделите на колите и моторите е доста голям ето го и него:Full Car and Motorbikes List Тва ще е ЛУДО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Листата е меко казано впечатляваща. Има за всекиго по нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Листа много ми допадна особено с някой от моделите на Форд, Бугатито, ТВР, и някои други, но ме притеснява надписа на края на списъка : Please note: This car list is fan compiled from pre-release information and may be subject to change. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 Свалете си новия: May 7, 2006 E3 2K6 Trailer Линк съм дал в първия пост на темата В който се вижда че играта наистина ще си заслужава не само зареди графиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Просто нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Дано управлението да е реалисти4но. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Аз преди време бях мярнал в един чешки сайт,инфо за играта и бях много заинтересуван,ама не повярвах,че е истина и си помислих,че е някакъв фейк по простата причина,че инфото беше от непотвърдени източници! Обаче щом вече има и car list,колкото и промяна да понесе той,играта ЩЕ излезе! Аз съм голям фен на поредицата и очаквам тази част също да не ме разочарова! Oли...като видях списъка с колите и се разтопих на стола... Погледът ми се спря на Volkswagen W12 Nardo,защото съм върл фен на немската фирма и нямаше как да не видя "Народните Вагони"!А относно Nardo-то...баси лудата кошница! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 Взех да дърпам видеота от 05/02/2006 качени в IGN Мисля че от тях ще разбера повече от гейм-плея на играта ето ви линк: Link Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Играта просто ще е убиец.Дано обаче системните изисквания не са много високи(което ме съмнява като гледам графиката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Що ми се струва, че преди време се рових из сайта на Аtari и видях, че тази игра няма да я има за PC. Може да са решили в последствие да я пуснат или да се бъркам с Test Drive Eve Of Destruction. Се тая. Играта изглежда добре, но предполагам че като реалистичност няма да е кой знае колко по-добра от предишните части. А относно списъка с коли... Има McLaren F1. Но това не е достатъчно. Има ги всичките модификации. Дори само за това си струва да я сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 19, 2006 Author Share Posted August 19, 2006 Пичове истината ще е в това предложение ето ви някои нови трейлари да видите за каква красота става въпрос Ducati Supersport Cadillac Maserati Trailer 2 Дано излезе по скоро ще си струва играта в това няма спор Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Играта изглежда много яка ама ме притесни това че на официалния сайт пише че играта ще е он лайн дано да може да се игарае с пиратска версия иначе .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 кажете системните изисквания че ме зариби много пък компа ми е слабичък и малко ме съмнява да тръгне дори на минимум Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Edno vreme test drive seriqta beshe sinonim na darveno dvijenie i golqma napudrenost ot kam koli. Dano tazi 4ast na poredicata e razli4na. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Бях забелязъл този клип преди време. Струва си и вие да го видите. Тази игра се очертава да бъде несравнима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Играта ще излиза ли на 12 или ще има някакво забавяне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Ми като гледам в GameSpot-а датата е променена на Oct 24, 2006 (то и на Oct 31 излиза NFS Carbon поне ще има две добри Racing заглавия) но да се надява ме че ще се появи по рано а ХБ360 версията е вече на пазара Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Дано да не я отложат отново. Иначе наистина ще бъде много интересно дано и двете игри да си заслужават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Ето ви един нов game-play определено е очаквам с нетърпение Lifestyle Customization Изгледайте и това няма такъв Racing ще си заслужава много Video Review (September 8, 2006) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.