`Kiara Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 От известно време spoolsv.exe ми създава проблеми Появява се със стартирането на компютъра и като дам в task manager - end process След няколко минути пак се стартира Ето вижте какво ми дава тук и тук Надявам се, че някой ще може да ми каже как мога да го спра да не се страртира Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Това е системен процес на Windows който кешира заявките за печат. Провери дали имаш неизпълнени заявки в системният принтер. Ако няма такива, много е вероятно да имаш троянец. Повече подробности на този адрес. Между другото откриването на тази информация в Gooogle ми отне точно 2 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Спри услугата Print spooler от Services в Administrative tools в Control panel. Освен, ако имаш принтер и услугата да ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.