LinkinPark-16m Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 от няколко дена търся текстове на гореспоменатата бг група Vendetta но никаде неможах да намеря и за това реших да пробвам тук ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 01. Vendetta - Пази си гърба Знаех си още щом те видях ведньж те прибраха и се насра от страх от тогава всяка седмица пееш но след тази нощ няма да успееш на куките снасяш кво става в квартала те после идват и ни ебават не предвиди грешната стъпка ние разбрахме и сега ти си мъртъв сега си на тясно гърба до стената тази нощ е нашата разплата не знаеш да си затваряш устата тази нощ е нашата разплата не съм си и мислел че си толкова близо колко пъти със теб съм излизал а ти сяка вечер само слухтиш после на куките сички топиш нямаш задръжки да вкараш в затвора приатели нямаш и нямаш упора снасяш за тях и щом разберат вендетата идва пази си гърба сега си на тясно гърба до стената тази нощ е нашата разплата не знаеш да си затваряш устата тази нощ е нашата разплата слушалка за тебе няма милост от куките няма да намериш закрила топи и порти и сам се прееба вендетата идва пази си гърба 02. Vendetta - На моя път опитвам се аз да запазя спокойствие ти ми буташ към ръба не искам да показвам агресия ти ми буташ към ръба опитваш се ти да ме учиш - шибан позиьор ти ми буташ към ръба по-добре затваряй си устата ти ми буташ към ръба изправи се - на моя път накара ме - да съгреша опитваш се ти да ме изкараш от равновесие ти ми буташ към ръба колко пъти ти го казах - разкарай се ти ми буташ към ръба исках аз проблема да избегна - но не и ти ти ми буташ към ръба това бе последната ти грешка ти ми буташ към ръба изправи се - на моя път накара ме - да съгреша дразниш ме откакто те видях мислиш се за хардкор - но си просто убитак твърде дълго позиьрите царуват сега ще видим ще видим колко струват ей боклук - да точно ти говорил си за нас - и сега ще си платиш шибан позьор - на пътя ми стоиш изчезни изчезни - да не изгориш Само тез имам,но ако се поровиш повечко ще намериш и от Amici Dei, Inemici Mundi текстовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted April 25, 2006 Author Share Posted April 25, 2006 mersi pich , ne e tochno tova koeto tursq no vse pak az pak nikade ne namiram na : quest for the herb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ахахахах, кое по-точно не е това, което търсиш? Казала си "текстове на Vendetta" и човека т'ва ти дава, баси. Пхаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.