Pechenata Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Пускам тая тема, защото снощи гледах повторението на тва предаване 'Секс Игри Ах' (или нещо от тоя род) с Диана Любенова.. та там се говореше за това дали една жена може да обича двама мъже едновременно.. Говореха се всякви работи общо взето, че сме в 21 век (с което аз не съм съгласна,защото излиза като оправдание), че жената била потърпевша,защото трябвало да се крие, да ги лъже и пр. В студиото също имаше неква психоложка, която разправяше за някъв случай преди 10г.,в който имала трима клиенти-жена,любовница и съпруг. И тримата от различни гледни точки били наранени.. Жената усещала, че има друга, на любовницата и било самотно по празниците,чувствала се един вид използвана, пък мъжа не разбрах точно Както и да е де, това са просто примери. Някой попадал ли е в подобни ситуации, и как са завършили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Аз съм. Завърши добре. Беше отвратително. Толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Абе тоя триъгълник е нестабилна фигура - една от страните поддава и накрая всичко се разпада... При мен се получи преди две години нещо подобно - появи се още един ъгъл... демек нещо като триъгълник се оформи, а връзката, която 'водех' тогава беше пред разпадане.... и триъгълника беше триъгълник съвсем за кратко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Наистина е напълно реално и тримата да са потърпевши. Особено когато жената е в основата на всичко. По принцип жената не знае какво иска, но знае какво не иска. А мъжът е глупав и наивен като кученце. Това си е природа. Така се достига до ситуация в която и тримата са нещастни и/или прецакани, без значение дали са триъгълник, права или отделни точки. Завършекът на такава ситуация в повечето случаи не зависи от нито един от тримата, може би зависи най-вече от времето. Но в крайна сметка любовният триъгълник не е така стабилен както геометричната фируга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Но в крайна сметка любовният триъгълник не е така стабилен както геометричната фируга. И какво излиза - че любовният квадрат е стабилна "фигура"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 квадрат,триъгълник.квото си го направиш! ама иначе нищо против,в момента съм в такова нещо,единия разправя как не му пукало,другия колко много искал!!!! в крайна сметак-fuck off и двамата щот не знаете кво искате! или ......или нищо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 квадрат,триъгълник.квото си го направиш!ама иначе нищо против,в момента съм в такова нещо,единия разправя как не му пукало,другия колко много искал!!!! в крайна сметак-fuck off и двамата щот не знаете кво искате! или ......или нищо!!! То при тебе добре пак че е такава проста фигура... аз си представях нещо много нагънато По темата - няма лошо, случва се постоянно. Само че когато се разпадне всичко, гледайте да не сте потърпевши... Тръгвайте си по-рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 квадрат,триъгълник.квото си го направиш!ама иначе нищо против,в момента съм в такова нещо,единия разправя как не му пукало,другия колко много искал!!!! в крайна сметак-fuck off и двамата щот не знаете кво искате! или ......или нищо!!! В такъв случай се плякай яко, меши здраво, без много да ти пука . А фак оф дай като ти омръзне Sorry ako е прозвучало кофти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 На мен може и да ми е прозвучало кофти, но ти не се притеснявай...разправяш го, на когото трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 И според мен това е временна ,нестабилна връзка,който каквото иска да разправя.Често се стига до тотално разпадане на връзките в целия триъгълник ,заради натрупване на лъжи ,недоизказани признания и недоверие.А според мен доверието е основата на една здрава връзка.Та затова експериментирайте на воля доде сте млади ,че иначе няма да ви доиде акъла в главата овреме А бе в общи линии ,пробвайте, ама да не кажете ,че не съм ви предопредил Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 То най-често стваа от лакомията на мъжа...излиза и с двете и накрая и двете му вързват ама той не иска да се разделя с нито една от двете и анкрая или те ще се познават или ще те видят с другата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Стигнал съм до извода, че любовния триъгълник винаги е тъпоъгълен... няма да обяснявам кой винаги е тъпия... ъгъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 е ГошоК - Ще се разцепя от смях .Не стига ,че и ти си роден на 5 август 85 - Ами и си спомням ,че и беше в 1-ви клас съученик - Тва е преди много време 13 год. А Тва К сигурно е от Кьорненски ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Борисееее, името е Кьорленски бе! Иначе...да, ази съм. Ама айде, че не му е мястото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 мдааа любовния триъгълник е мнооого шибано нещо казвам го от личен опит, а причината естествено беше жена. момичето си имаше сериозен приятел ама се появих аз и стана квато стана ако усетите че ще стане нещо такова с вас бягайте хора спасявайте са!!! не го пожелавам на никой, накрая всичко се разпада и и на тримата ви се е*ава мамата от сякъде! Ама говорим наистина за любовен триъгълник а не просто сте видяли някой/я или пък за едното преспиване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Ам... Аз пък съм стигнал до извода, че всякакъв тип геометрични фигури се поддържат трудно и изискват прекалено много енергия и свободно време... Няма лошо от време на време да има по нещо за разнообразие - далеч съм от мисълта, че години на ред можеш да изкараш с един човек - поне при мен е немислимо... Така че основната права трябва да е една, а само от време на време да се появява по някоя и друга странична точка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Абсолютно, но аз предпочитам, когато върху правата е разположена една единствена точка, така че тази права да не е заключена в пространството. Наистина в съзнанието ми геометричните фигури са прекалено сложни, но кой ли ме пита за това... Иначе може би единственото хубаво нещо на триъгълниците и изобщо всякакви многоъгълници е първоначалният флирт. Всичко останало е... Ужасно е двете страни да влизат в пререкания по между си заради третата или да влизат в пререкания с третата, защото не заема ничия страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 При мен не се получи... И досега не съм срещала случаи, в които любовният триъгълник да се е запазил с времето... Обикновено се разпада, но ако ти си основата, добре е навреме да вземеш решение, така потърпевшите ще са по-малко... А едната от връзките дори може да се заздрави след края на другата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Абе зависи кой е нормалния вектор на правата... И дали някои от векторите не са ортогонални, тоест скаларното им произведение да е нула. Тогава фигурата мирише... Абе намираш уравнението на всяка от правите, намираш координатите на общите им точки, и обикновено нещо смърди :]] АГ рулз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 АГ рулз! Да бе... Иначе за триъгълниците... има време Сега първо съм се заел с прекарването на права между две точки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Да бе... Иначе за триъгълниците... има време Сега първо съм се заел с прекарването на права между две точки. Дай координатите и ще ти намеря уравнението на правата :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Дай координатите и ще ти намеря уравнението на правата :] На него уравнение не му трябва (а и се учи още в началото в ТУ ), трябва му линийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 На него уравнение не му трябва (а и се учи още в началото в ТУ ), трябва му линийка. Ще падна от смях ей страшни сте Иначе за триъгълника, два пъти съм бил в такова нещо, и двата пъти триъгълника се разпадна - единия път се разпадна за мое нещастие - аз бях зарязания, втория път за мой късмет, другия беше зарязания. Е верно все аз бях третия ъгъл, ама пък сега си ми е добре Не е хубаво да "крадеш" на някой приятелката, нооо щом си успял, значи между тях нещата не са вървяли Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Не е хубаво да "крадеш" на някой приятелката, нооо щом си успял, значи между тях нещата не са вървяли Според мен друг начин няма да си с готина мацка Те готините винаги са заети така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Според мен друг начин няма да си с готина мацка Те готините винаги са заети така че... Ами, да като няма приятел все е ангажирана с нещо - има много работа, попилява се от купони, има много да учи, телефонът й често е изключен, защото батерията й пада... edit: afx, фениксче такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.