chochosan Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Tursq 19 inchov monitor shto gode dobur, po vuzmojnost flat, i naj vajnoto za men - da e cheren black, prosto mi trqbva da se vruzva s ostanalata periferiq moje i sivo cheren. Ako nikoi ne moje da predloji neshto , mojete li da mi kajete kak moga da mu svalq maskata i da go boqdisam ruchno v cherno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Свалянето на маската е леко шибана работа и то на голям монитор. Не знам не го боядисвай по добре щото ще се изтърка тук там боята и кофти става. Пробвал съм затова ти казвам. Иначе аз продавам два 21" монитора Siemens Nixdorf запазени с хубави цветове и контраст. Мисля че са и на добра цена. Единия струва 200лв. другия е 170лв. Различни модели са просто единия е с малко повече екстри. Цената може да я обсъдим допълнително. Между другото не знам дали знаеш, но да ти кажа. Siemens Nixdorf не е нищо по различно от Philips. Така че ако имаш желание телефона ми е 048987014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 8, 2003 Author Share Posted November 8, 2003 dva vuprosa - koq godina sa modelite i kolko im e opresnitelnata chestota na 1024x768? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 аз имам един Siemens Nixdorf който na 1280x1024x32 държи 120Hz tva be6e kazal KILLERINCHO v edna tema po nadolu vij Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 8, 2003 Author Share Posted November 8, 2003 ok sega ostava vuprosa za godinata vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.