Dragon Slayer Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Човек без да се обиждаш, но защо си купил нещо което незнаеш какво прави? Виж ако някой ти го е препоръчал и знае какво му трябва на организма ти си връщам думите назад =). На опаковката не пише ли как трябва да се взимат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Човек без да се обиждаш, но защо си купил нещо което незнаеш какво прави? Виж ако някой ти го е препоръчал и знае какво му трябва на организма ти си връщам думите назад =).На опаковката не пише ли как трябва да се взимат? Мне, никой не ми го е препоръчал.Питах продавача за еди колко си пари кое е най-хубаво и той ми посочи това Нз, от тая вечер почвам да си го взимам, ако ми изникне ръка от гърба, ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Sothbiss, ако ще всички добавки на света да изпиеш, ако не хапваш добре няма да качиш килограми никога "маса се прави на маса" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Абе, Красьо, тя тая маса, за която казваш, хубаво се прави на маса, ама после си като немците от морето с бирените шкембета Пича трябва и да вдига сериозно - серии по 8-9 повторения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Абе, Красьо, тя тая маса, за която казваш, хубаво се прави на маса, ама после си като немците от морето с бирените шкембета Пича трябва и да вдига сериозно - серии по 8-9 повторения е разбира се, че трябва и да тренира. иначе ще стане като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Къде в Пловдив има качествени диетолози,защото искам програма за хранене+необходимите добавки за качване на мускулна маса.В Спортния диспансер ми казаха,че имали програми само за отслабване Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboss1 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 A ve pi4ove , mlqkoto obezmysleno li e po-dobre ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 A ve pi4ove , mlqkoto obezmysleno li e po-dobre ? Обезмаслено ти е за сваляне, за качване си яж/пий пълномасленото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Sothbiss, защо ти е да качваш килограми ? Няма ли да ти станат много ? И аз съм 175 см. и съм 71, 72 килограма и като съдя по мен това съотношение е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.