5starGeneral Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Значи по погрешка съм изтрил multimedia audio controller-a (и на мен не ми стана ясно как точно съм го направил ама....) и сега като влезна в control panel-a и избера sound and audio devices пише че NO AUDIO DEVICES и сега се чудя кво да правя Така че ако някой може да ми помогне ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Значи по погрешка съм изтрил multimedia audio controller-a (и на мен не ми стана ясно как точно съм го направил ама....) и сега като влезна в control panel-a и избера sound and audio devices пише че NO AUDIO DEVICES и сега се чудя кво да правя Така че ако някой може да ми помогне ще съм благодарен Ами като гледам колко "много" информация си дал относно аудиоконтролера ти (модел, отделно ли е, вградено ли е и т.н.) единственото, което мога да ти кажа засега - инсталирай си го ръчно (щом Win не го засича) - може и с Add New Hardware или пък направо от диска, който върви с картата (или дъното....ако саунда е вграден....освен това ако е вграден виж дали не си го забранил случайно още от биоса). Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 Ами като гледам колко "много" информация си дал относно аудиоконтролера ти (модел, отделно ли е, вградено ли е и т.н.) единственото, което мога да ти кажа засега - инсталирай си го ръчно (щом Win не го засича) - може и с Add New Hardware или пък направо от диска, който върви с картата (или дъното....ако саунда е вграден....освен това ако е вграден виж дали не си го забранил случайно още от биоса). Да оправих го както каза с диска за дъното имаше необходимия софтуер Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.