Jump to content
BulForum.com

Dreamfall: The Longest Journey

Lil Scrappy

Recommended Posts

до колкото помна номера беше така:

като се скриеш зад кофчага и орка (или изруда) почне да натиска кода даваш десния бутон на мишката към него и ще видиш точната комбинация

и продължаваш приключението :bgrin:

Току що го разбрах.Мерси за hint-a.

Някой ще каже ли какво тряа да направя за да се отвори оная метална врата,точно след епизода с кучето и факлата ;)

Някой ще каже ли какво тряа да направя за да се отвори оная метална врата,точно след епизода с кучето и факлата ;)

Опиши я.

Ами значи вратата се намира точно след епизода с факлата.Или по-подробно:

1.Става въпрос за Chapter 3

2.Вратата се намира след епизода,където трябва да минеш покрай едно куче без да го събудиш,после влизаш в една барака и от там се зима едно брадве.

3.След като се земе брадвето се качвам да един кош да боклук и разбивам едни греди,за да влезна в хотела.И после нали брадвата се разпада и ти зимаш само дражката.Зиам дражката и един парцал и си правя факла.

4.След факлата стигам до едно помещение,в което има 2 метални врати.Първата се отвари и вътре намирам запалката на Reza.А и във стаята има едно голямо тапло и като цакна на него ми показва картина от някфи камери

5.Като излеза от стаята,в която съм намерил запалката на Reza се качвам по едни стълби и на края на тея стълби хоп една метална врата.И давам върху нея и тая хайвана са мъчи там напъва ама не ще да се отваря

Тфа е сичко с детайли.Ако ми кажете как стаа номера с тая вврата ще съм ви благодарен :)

Начи,отиваш в стаята с таблото отваряш си inventory-то и с телефона хакваш.

Начи,отиваш в стаята с таблото отваряш си inventory-то и с телефона хакваш.

Бахти само тфа не съм пробвал :laughing:.Иначе много мерси

едно въпросче... как подяволите да го инсталирам това чудо??? като му дам, че приемам "Terms and shit.."-а и ми изписва, че нямам достатъчно място на харда.. погледнах в изискванията пише 7GB.. е на един от хардовете имам 8.. ко иска тва прасе? :) да не би да иска да имам на C:\-то 7GB??? някой да помогне?

EDIT: Окей, оправих се.. инсталацията е малка издънка ;) търси 7гб свободно место преди да те пита къде да инсталираш.. както и да е.. сменя се директорията на Program Files в регистрите някъде където има место и тръгва работата :).. айде успех...

Доста shit-аво е измислено...и аз в началото не се усетих...

За другите, които имат такъв проблем и неискат да се занимават с regedit :

Дръпнете си програмка за Tweaks, като TweakXP, например, а след това от менюто "System Folders" променете "Programs folder" на папка от друг партишън.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...