Jump to content
BulForum.com

Dreamfall: The Longest Journey

Lil Scrappy

Recommended Posts

Dreamfall: The Longest Journey 2

B000EP3ZLC.01._SCLZZZZZZZ_V56955328_.jpg

Ако не сте пробва ли първата част на играта

горещо ви е препоръчвам:

The Longest Journey

и продължението:

Dreamfall: The Longest Journey 2

..............................................................

*Homepages: Link

*Publisher: Aspyr, Funcom

*Genre: Adventure

*Release Date: 17.April.2006

*Trailers, Game-Play: Link Download

*Also On: XBOX and PC

GameSpot Score:

PC Version: 8.1

Xbox Version: 8.1

..............................................................

System Requirements:

Minimum System Requirements:

# OS: Windows XP (with service pack 2)

# CPU: Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher

# Memory: 512 MB RAM

# Hard Drive: 7 GB free disk space

# Sound Card: DirectX 9.0c compatible

# Video Card*: 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers

# Disc Drive: 8x speed CD-ROM drive or 2X DVD-ROM drive

Recommended System Requirements:

# CPU: Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+

# Memory: 1 GB

# Video Card*: 256 MB 3D Hardware Accelerator Card

# Sound Card: Creative Audigy Series Sound Card

SUPPORTED VIDEO CARDS*:

ATI Radeon 9550, ATI Radeon 9600, ATI Radeon 9700, ATI Radeon X300, ATI Radeon X500, ATI Radeon X600, ATI Radeon X700, ATI Radeon X800, ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600, ATI Radeon X1800, Nvidia Geforce FX 5700, Nvidia Geforce FX 5900, Nvidia Geforce FX 5950, Nvidia Geforce 6200, Nvidia Geforce 6600, Nvidia Geforce 6800, Nvidia Geforce 7800

*Intel Extreme Graphics and SIS chipsets not supported

Screenshot:

IGN, GameSpy, 3DGamers

bfgax.jpgbfgkx.jpgbigbx.jpgbdgcx.jpg

bdgfx.jpgbkg1x.jpgblg2x.jpgimg6x.jpg

едно въпросче... как подяволите да го инсталирам това чудо??? като му дам, че приемам "Terms and shit.."-а и ми изписва, че нямам достатъчно място на харда.. погледнах в изискванията пише 7GB.. е на един от хардовете имам 8.. ко иска тва прасе? :) да не би да иска да имам на C:\-то 7GB??? някой да помогне?

EDIT: Окей, оправих се.. инсталацията е малка издънка ;) търси 7гб свободно место преди да те пита къде да инсталираш.. както и да е.. сменя се директорията на Program Files в регистрите някъде където има место и тръгва работата :).. айде успех...

nqkoi da kaje kav e gameplay-a kak se igrae neshto kato wow li e kvo e shto e shtoto 6disca ne mi se svalqt prosto ei taka..

играта няма нищо общо с тоя пуст WoW... това е адвенчър.. демек обикаляш безцелно напред-назад и решаваш загадки :punk събираш предметчета и така... играта си струва на 100% (според мен като фен на адвенчърите) ще взема да преиграя и единицата пак и след това да довърша тази :)

играта си струва на 100% (според мен като фен на адвенчърите) ще взема да преиграя и единицата пак и след това да довърша тази :)

да съгласен съм с теб

много прилична графика атмосферата е много добре направена

определено си заслужава изиграването

стигнах до една пещера,отстрани тече река.някой знае ли какво точно трябва да се прави.

Взимаш Glowing Egg (което свети) и го слагаш на машината която ще задейства мелницата

после си го взимаш отново Glowing Egg и се хващаш за мелницата клоято щете качи по нагоре (защото нали стълбата е счупена)

Току що врътнах играта

мога да кажа че си заслужаваше от началото да края

но за жалост да кажа че края не е хепи енд

историята е добра, графиката е невероятно добра

Оценката ми е: 10/10

Абе хора.Защо след като си свалих играта,инсталнах я,сложих някъф крак там :D ,но сега като пусна играта и пише"This application has failed to start becouse d3dx9_27dll was not foun.Re-installing the application moy fix this problem".Някфи идей

Абе хора.Защо след като си свалих играта,инсталнах я,сложих някъф крак там :D ,но сега като пусна играта и пише"This application has failed to start becouse d3dx9_27dll was not foun.Re-installing the application moy fix this problem".Някфи идей
и при мене става същото, пробвай да инсталираш direct x от играта, но и той не ми помогна. май проблема е в видео картата. мойта е GeForce 2 MX/MX 400

И аз имах същия проблем. Просто си изтегли файла от тук и го сложи в директорията на играта.

И аз имах същия проблем. Просто си изтегли файла от тук и го сложи в директорията на играта.

Мерси много бате. :punk Евала на такива като теб

при мен и с това не тръгна. изписва ми:

Failed to initialize Direct3D. Aborting.

при мен и с това не тръгна. изписва ми:

Failed to initialize Direct3D. Aborting.

мойта е GeForce 2 MX/MX 400

Не мисля че играта ще тръгне на GF2. По форумите доста хора се оплакват, че карти от MX серията не могат да я подкарат играта.

цък, цък

• 2 weeks later...

Хора!Стигнах до Chapter 3.И нали сега трябва да отключиш една ключалка с еднад джаджа.Добре де ама после нали има едно куче после.Е как да го мина :blink:

Хора!Стигнах до Chapter 3.И нали сега трябва да отключиш една ключалка с еднад джаджа.Добре де ама после нали има едно куче после.Е как да го мина :blink:

Ми зад кучето има една барака (целта е да влезеш вътре и имаше нещо за взимане от там)

за да влезеш в бараката трябва да ходиш много тихо и бавно имаше копче за това но не помна кое беше

има и друг пиниз зад бараката има една железопътна линия по нея минава един влак

когато мине влака почваш да ходиш тихо към бараката като мине се спираш и го чакаш да мине пак

и така е и навръщане

сега се сетих какво се взимаше от баракта:

една брадва с която се катериш на контейнера (като слезеш от стелбата, а контейнера се бута към стълбата) с която чупиш дървата заковани за прозореца

и след това влизаш в въпросната къща

и от там нататак играта започва да става все по интересна !!!

Ами аз пък пробвах по простия начин:засилвам са,буда песа,ама кат стигна до бараката и е заключеба дейба :angry1

супер яка графика и супер як геймплей на хай е много яко

Ся пък забих на едно друго място.Там като влезна,запалвам си факличка и нали сичко ОК,но малко по-напред има една друга метална врата дет незнам как се отваря.Някфи идеи ;)

Хора,как се минава онова дет трее да се скриеш зад един кофчек и да гледаш как едно от ония creatures отваря вратата?

Хора,как се минава онова дет трее да се скриеш зад един кофчек и да гледаш как едно от ония creatures отваря вратата?

до колкото помна номера беше така:

като се скриеш зад кофчага и орка (или изруда) почне да натиска кода даваш десния бутон на мишката към него и ще видиш точната комбинация

и продължаваш приключението :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...