Jump to content
BulForum.com

HELP! Problem s HDD

Recommended Posts

Postoqnno mi iz4ezva mqsto ot tvurdiq disk :( :( Molia vi pomognete mi 6toto Hdd-to mi e razdeleno ne 2 C: i E: kajete kvo da prava imam 20GB za c i 60GB na e imam 5-6 instalirani programi na C: predi malko sam iztril nai-nogo 3-4 programi po 3-4Mb i nqmam nikvi filmi,igri MP3-ki ni6to na nego samo programi i Windols XP service pack 2 kajete kvo da prava v momenta ima 631Mb svobodni a predi malko bqha 1,05Gb i tva sled kato iztrih programite

Pls kajete kvo da prava :confused :confused :confused :confused :confused :confused

Сигурен ли си, че при разделянето на харда си използвал пулния му капацитет?

Da napulno celia oba4e sq zabelqzah 4e nqstoto v E: se e oveli4ilo s 4Gb az imah tolkova v C: moje li po nqkav na4in da prehvurla 4Gb ot E: v C: ?? : :confused :confused

EDIT:ve4e mqstoto v C: e 628Mb

С десен бутон на My Computer -> System Restore. Маркирай отметката и спри system resotre points. При всички положения ще освободи място на диска. Колко, според зависи. от 100мб до 5гб. Освен това можеш да спреш и Hybernation от контрол панела. Освен това погледни и за hidden файлове. Има и редица други причини, пробвай тези.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...