Bore Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Здравейте! Всеки човек си има проблеми, а моят проблем сега е математиката. Имам да решавам няколко задачки по МА 2, но имам затруднения. Надявам се някой да разбира как се решават и дано ми помогне (поне да ми даде напътствия) Благодаря Ви! Задачките Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 ауууу ужас още не съм си взем МА2 от миналата година и ся тряаа хода с първокурсниците че тряаа са земе някак няаа начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Ще ти ги реша, когато имам време. Те не са толкова трудни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bore Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 Благодаря ти много! Само дано скоро имаш време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bore Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 С огромни усилия и с помоща на колежка реших доста от задачите, останаха ми само няколко. Да имате някакви идеи? Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bore Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 За затваряне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.