__smirnoff__ Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 искам да запиша от видео касета едни стари записи на компютъра. Имам видео ин и досега не съм правил такава операция. Може ли някой да ми каже какви кабели трябват, за да закарам звука и картината в компютъра и какви програми ще ми трябват? И ако може да обясните как се работи с тях, или пък някакъв сайт където пише. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 S video кабел ще ти трябва за видеокартата, а на другия край на кабела, както се подразбира, накрайникът трябва да е чинч. За звука - чинч - стерео жак (като за слушалките) - ръгаш го в ТВ-то и в line in на звуковата карта. Ще ти трябва и ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 мисля си че по скоро ще ти трябва тв тунер за тази работа аз так ги правя и до колкото знам няма друг начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 мисля си че по скоро ще ти трябва тв тунер за тази работа аз так ги правя и до колкото знам няма друг начин Значи не знаеш достатъчно...ами за какво му е тогава тоя "video in" на човека? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.