BlaZe^ Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 От известно време имам следния проблем.Хард дискът ми си решава че му остава определено свободно пространство и понякога с дни не се променя.Искам да кажа че независимо какво трия и махам от него,винаги си седи на едни и същи показатели.Обикновено се оправя след време,но вече доста време седи на едни 70 мб,което разбирате че е крайно недостатъчно,трия филми и всякви други работи,но няма ефект.Та ако някой знае как да оправя този проблем,нека помогне,ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 start -> run -> тук пишеш "cleanmgr" без кавичките -> enter -> избираш drive C: (например) -> ok .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 От известно време имам следния проблем.Хард дискът ми си решава че му остава определено свободно пространство и понякога с дни не се променя.Искам да кажа че независимо какво трия и махам от него,винаги си седи на едни и същи показатели.Обикновено се оправя след време,но вече доста време седи на едни 70 мб,което разбирате че е крайно недостатъчно,трия филми и всякви други работи,но няма ефект.Та ако някой знае как да оправя този проблем,нека помогне,ще съм много благодарен И на мене беше така със стария Windows ME. Но сега сложих ъпгрейди на компа - още 80 гб хард и откакто съм с XP Pro тоя проблем го нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Aко имаш Norton, десен бутон на кошчето, Empty norton protected files, Purge all ---> готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Мерси много на всички,които помогнаха,всичко се оправи Айде като съм почнал още едно въпросче за тези,които могат да помогнат.Значи имам GeForce 4 MX 440 с TV-out,но всеки път когато свържа с телевизора,всичко е наред.Но като пусна след това компютъра с монитора и не го открива,или по-скоро като започне да зарежда Windows-a се спира по едно време и изобщо не страртира.Единствената оправия е System restore oт Safe Mode, но сами разбирате че всеки път е мн дразнещо да го правиш.Ако някой има някаква идея,извън сменяне на драйверите(пробвал съм почти всички ) нека помогне,отново ще бъда много благодарен.Мерси предварително и отново на всички които погнаха преди малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.