Jump to content
BulForum.com

I-net connection

Recommended Posts

Та проблемацията е следната: В момента съм с еврокомски нет,който влиза през USB.Зная,че е по добре през лан-картата и взех че пробвах.Свързах модема с ланката (тя си работи-има си драйвери..всичко),дадох disable на досегашната i-net connection и създадох нова за лан-картата,но проблема е,че ми дава грешно IP и дефакто не мога да се вържа към нета.Някой да има идеи как мога да разреша проблема????

Та проблемацията е следната: В момента съм с еврокомски нет,който влиза през USB.Зная,че е по добре през лан-картата и взех че пробвах.Свързах модема с ланката (тя си работи-има си драйвери..всичко),дадох disable на досегашната i-net connection и създадох нова за лан-картата,но проблема е,че ми дава грешно IP и дефакто не мога да се вържа към нета.Някой да има идеи как мога да разреша проблема????

обаждаш се на телефон 635063 и си казваш мак-адреса на новата лан-карта. и не отваряй повече тъпи теми.

edit: @myth: сигурен съм, че при инсталацията на модема са го предупредили, че е нужно да декларира мак-адреса на лан-картата, независимо дали е виртуална (при USB връзка) или реална (при връзка от LAN-ка). ако не се лъжа може би дори го пише в договора за услугата, а телефона е даден пак в същия договор за изясняване на всякакви проблеми с връзката.

обаждаш се на телефон 635063 и си казваш мак-адреса на новата лан-карта. и не отваряй повече тъпи теми.

Стига бе не всички са длъжни да знаят всичко. Поне си му отговорил на човека как да си реши проблема :laughing:

Ами в такъв случай съжалявам сорка за спама... :huh: Не са ме карали да декларирам никакви мак-адреси,но както и да е.. мерси за помощта!

Ами в такъв случай съжалявам сорка за спама... :huh: Не са ме карали да декларирам никакви мак-адреси,но както и да е.. мерси за помощта!

Не е спам бе споко, не можеш да знаеш всичко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...