ky4e Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Та проблемацията е следната: В момента съм с еврокомски нет,който влиза през USB.Зная,че е по добре през лан-картата и взех че пробвах.Свързах модема с ланката (тя си работи-има си драйвери..всичко),дадох disable на досегашната i-net connection и създадох нова за лан-картата,но проблема е,че ми дава грешно IP и дефакто не мога да се вържа към нета.Някой да има идеи как мога да разреша проблема???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Та проблемацията е следната: В момента съм с еврокомски нет,който влиза през USB.Зная,че е по добре през лан-картата и взех че пробвах.Свързах модема с ланката (тя си работи-има си драйвери..всичко),дадох disable на досегашната i-net connection и създадох нова за лан-картата,но проблема е,че ми дава грешно IP и дефакто не мога да се вържа към нета.Някой да има идеи как мога да разреша проблема???? обаждаш се на телефон 635063 и си казваш мак-адреса на новата лан-карта. и не отваряй повече тъпи теми. edit: @myth: сигурен съм, че при инсталацията на модема са го предупредили, че е нужно да декларира мак-адреса на лан-картата, независимо дали е виртуална (при USB връзка) или реална (при връзка от LAN-ка). ако не се лъжа може би дори го пише в договора за услугата, а телефона е даден пак в същия договор за изясняване на всякакви проблеми с връзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 обаждаш се на телефон 635063 и си казваш мак-адреса на новата лан-карта. и не отваряй повече тъпи теми. Стига бе не всички са длъжни да знаят всичко. Поне си му отговорил на човека как да си реши проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Ами в такъв случай съжалявам сорка за спама... Не са ме карали да декларирам никакви мак-адреси,но както и да е.. мерси за помощта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Ами в такъв случай съжалявам сорка за спама... Не са ме карали да декларирам никакви мак-адреси,но както и да е.. мерси за помощта! Не е спам бе споко, не можеш да знаеш всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.