LaN Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 zdraveite. az sam nov v sveta na net-a,taka 4e neka ne vi se stori smeshno pls,tova,deto sega shte go pro4eta. slojih si predi 2-3 dena edna FireWall : Keiro . Dnes,stranicata na warez.ru neshto ze da mi se otvaria bavno.ne moga da vliaza vav ftp (tam za upload) na warez-a,abe probelmi! deinstalirah Keiro-to,se sashtata istoria. Rabotata sa podobri malko,kato mahnah i norton antivirysa. Dali neshto ne sa napraili boza tia programi ? dali da si preinstaliram Window-sa ?!!! Molia,neka niakoi mi otgovori,zashtoto prosto niamam poznat deto da razbira . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 ftp-to, kakto i chast ot sekciite, vremenno sa down! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Споко не си единствен с warez.ru. От сутринта нещо не може да се отварят Games 3 i FT , WIN Appz. Не е за първи път почакай и ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Vseki pat kato stane podobno ne6to , vse ima hora deto izpadat v panika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Вече работи! Можете да спрете системите за изкуствено дишане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Predlojenie kam adminite: Ako znaete koga 4asti ot server-a 6te e down postvaite tuka za da niama pripadnali i hora s povi6eno kravno naliagane v sledstvie ot misalta "Maleeeee warez-a go niama" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 To pyk kato nqkoi gi pro4ete tezi temi za down vremeto na server-a... Nali e po-lesno da napravi6 tema s typ vapros, otkolkoto da potyrsi6 malko. Plus tova server-a edva li vinagi e down po grafik, taka 4e ideqta ne e mnogo prakti4na. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Plus tova server-a edva li vinagi e down po grafik, taka 4e ideqta ne e mnogo prakti4na. Kazah "Ako znaete ...." ne sam spomenval grafik ili ne6to podobno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 I da ti kaja li kakvo 6te stane... Nikoi ne znae, 4e server-a 6te e down ili adminite zabravqt da predupredqt i user-ite 6te po4nat: Zakvo ne ni kazahte, nali 6tqhte da preduprejdavate, bla bla bla... Taka 4e... edva li 6te q byde taq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Vinagi znaem kato nqkoi server ne raboti, no ne vinagi moje da se vdigne na minutata. Da ne pravq sravneniq ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kittis Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 И на мен много често ми прави номера.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 7, 2003 Author Share Posted November 7, 2003 maleee ) ako znaeh,4e vapros4eto mi shte porodi tolkova spor ,sigyrno niamashe da go zadam,no vse pak imam net-4e ot 3 sedmici i vsi4ko do toia moment si beshe ok . za pyrvi pyt si mam mreja i mi beshe niakak si neestestveno da mi sa sly4i tova to ne za drygo,mi ne mojesh da zaredia edna antivirysna (4e sas starata neshto oklepah neshtata ) i sa yplashih da ne sam vkaral virys (biah drypnal edni klip4eta ) i naashte d ami skasat yshite . ma sega si4ko pak si e super ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Naistina ne e razumno da se postva vseki pat kato ima problem s warez-a. Po-dobre e ako na glavnata stranica ima sekciika za problemi ili novini v tazi nasoka, kadeto vseki predi da se panikiosva da pogledne tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Naistina ne e razumno da se postva vseki pat kato ima problem s warez-a.Po-dobre e ako na glavnata stranica ima sekciika za problemi ili novini v tazi nasoka, kadeto vseki predi da se panikiosva da pogledne tam. I pravilno......Tova shte byde dobre .Ima si pole v tablicata "edi koi si server .....go niama " i tolkova.Predpolagam , che niama da e problem za syzdateliote na stranicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.