Jump to content
BulForum.com

probelm s warez.ru

LaN

Recommended Posts

zdraveite.

az sam nov v sveta na net-a,taka 4e neka ne vi se stori smeshno pls,tova,deto sega shte go pro4eta. slojih si predi 2-3 dena edna FireWall : Keiro . Dnes,stranicata na warez.ru neshto ze da mi se otvaria bavno.ne moga da vliaza vav ftp (tam za upload) na warez-a,abe probelmi! deinstalirah Keiro-to,se sashtata istoria. Rabotata sa podobri malko,kato mahnah i norton antivirysa. Dali neshto ne sa napraili boza tia programi ? dali da si preinstaliram Window-sa ?!!! Molia,neka niakoi mi otgovori,zashtoto prosto niamam poznat deto da razbira .

To pyk kato nqkoi gi pro4ete tezi temi za down vremeto na server-a... Nali e po-lesno da napravi6 tema s typ vapros, otkolkoto da potyrsi6 malko. Plus tova server-a edva li vinagi e down po grafik, taka 4e ideqta ne e mnogo prakti4na.

I da ti kaja li kakvo 6te stane...

Nikoi ne znae, 4e server-a 6te e down ili adminite zabravqt da predupredqt i user-ite 6te po4nat: Zakvo ne ni kazahte, nali 6tqhte da preduprejdavate, bla bla bla... Taka 4e... edva li 6te q byde taq.

maleee :))) ako znaeh,4e vapros4eto mi shte porodi tolkova spor :)) ,sigyrno niamashe da go zadam,no vse pak imam net-4e ot 3 sedmici :D i vsi4ko do toia moment si beshe ok . za pyrvi pyt si mam mreja i mi beshe niakak si neestestveno da mi sa sly4i tova :) to ne za drygo,mi ne mojesh da zaredia edna antivirysna (4e sas starata neshto oklepah neshtata :cry ) i sa yplashih da ne sam vkaral virys (biah drypnal edni klip4eta ) i naashte d ami skasat yshite :wacko: . ma sega si4ko pak si e super :)))))))

Naistina ne e razumno da se postva vseki pat kato ima problem s warez-a.

Po-dobre e ako na glavnata stranica ima sekciika za problemi ili novini v tazi nasoka, kadeto vseki predi da se panikiosva da pogledne tam.

Naistina ne e razumno da se postva vseki pat kato ima problem s warez-a.

Po-dobre e ako na glavnata stranica ima sekciika za problemi ili novini v tazi  nasoka, kadeto vseki predi da se panikiosva da pogledne tam.

I pravilno......Tova shte byde dobre .Ima si pole v tablicata "edi koi si server .....go niama " i tolkova.Predpolagam , che niama da e problem za syzdateliote na stranicata :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...