__lo6iat__ Posted January 2, 2003 Share Posted January 2, 2003 Mom4eta niakoi moje li da mi pomogne da si naprava bnc za irc ako ima takav pls da mi help i kanal #dark_avenger s toia nik moi da me nameri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 2, 2003 Share Posted January 2, 2003 Гъзарията край нема Не знам какво толкова ви кефят тия дреболии... и като казваш канал би трябвало да кажеш и мрежата в която си, все пак UniBG (sux) не е единствената в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted January 3, 2003 Author Share Posted January 3, 2003 A we man t`va ne e "igazica" a ako ne znae6 BNC-tata predpazvat ot banove a ako si kato men po-jial den da si v irc mojebi 6et ti potriabva i bnc a do kolkoto mrejata v koiato sam e irc.omega.bg e nadiavam se 4e 6te mi help Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted January 3, 2003 Share Posted January 3, 2003 A we man t`va ne e "igazica" a ako ne znae6 BNC-tata predpazvat ot banove a ako si kato men po-jial den da si v irc mojebi 6et ti potriabva i bnc a do kolkoto mrejata v koiato sam e irc.omega.bg e nadiavam se 4e 6te mi help Vsushtnost ima mnogo po-lesen nachin da se predpazvash ot BAN... vnimavai kakvo pravish, dokuto si v iRC i nikoi niama da te ban-va E drug problem sa razni izmisleni botove, koito slagat ban za clones, puk ti prosto si v LAN Ama kato vidiah prostotiite v #dark_avenger (dvata adverter-a), mai problema si e v teb (vas). #veseo Sexy_Mainichka` H@ AuDyK@212-116-134-82.cable.evrocom.net :3 Manolcho#wcg Diviq`Ayei H AuDyK@212-116-134-82.cable.evrocom.net :3 Manol #Star*Wars __lo6iat__ H@ MacTeP@212-116-134-82.cable.evrocom.net :3 Lo6o mom4e da ne govorim za tova ... mai sa si istinski clones ) Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted January 3, 2003 Author Share Posted January 3, 2003 Da ti kaja ne sme clonig za drygo a sme za t`va 4e sme v mreja ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted January 3, 2003 Author Share Posted January 3, 2003 Ama ti ako moi6 mi help pak az znam za k`vo mi r tova bnc ne e li taka ? :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.