Shadow^Dancer Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Продавам горепосочената карта. Има гаранция до 12 месец 2006 година. В перфектно състояние е. Като се има в предвид че производителя е Hercules картата не се нуждае от повече реклама. Ето линк с инфо: Hercules 3D Prophet 9800 XT 256MB цена: 200лв относно цената ще кажа че картата е купена за 429.50лв и мога да го докажа като се има в предвид че е още в гаранция и срока не е никак малък моля въздържайте се от коментари относно това за тия пари какво ще си купите. който си има представа каква е картата той ще си прецени дали предложението го устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Дай някакви резултати от тестовете и едни от тови лични демота правеин с FRAPS на повчето игри излезли до момента . Интересува ли те бартер за моята карта от подписа с доплащане от теб? За инфо моята прави над 21к на 3DMark 2001, 9600 на 3DMark 2003, 4004 на 3DMark 2005 и 66000 на Aquamark 3 при оптимален клок на който не я държа в момента за всеки случай , но бих искал да си поиграя и с някое АТи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 Картата никога не съм я клоквал поради простата причина че в никоя игра не ми е правила проблем нито съм я усещал че изнемогва. Играя Need For Speed Most Wanted на 1280х1024 на абсолютен максимум на детайлите със 36fps. Картата е със 2.5 наносекундни памети така че предполагам има известен потенциал за клок, но на този етап не съм я тествал. На тестовете без клок изкара: AquaMark3 - 51,356; 3DMark01 - 18,168; 3DMark03 - 7650; 3DMark05 - 4001; Предполагам че ако картата се подложи на оптимален клок (което за сега нямам желание да правя) ще изкара повече точки на тестовете. Все пак е 256bit-ова и 256mb. Поради тази причина подобен бартер, особено с доплащане от моя страна не ме устройва по обясними причини. Наблюдавам че колкото по-нов е теста толкова разликата м/у картите ни става по-малка, като на 05 вадим еднакво но моята карта не е клокната. Ако има 3DMark06 и ти се занимава може да тестваме и да видим какво ще излезе при него. Бартери за друго освен ATI над 9800про не ме интересуват за момента. Има една модификация на MSI която използва R360 ядро но е със 128мб памет. Нещо като хибрид м/у про и хт се явява. Ако някой има такова се интересувам от бартер с минимално доплащане от ваша страна. Интереса ми е чисто любителски и искам да изтествам възможно най-много видове от 9800 серията. Цената за продажба остава непроменена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted May 18, 2006 Author Share Posted May 18, 2006 Оферти за картата ще приемам до петък 19.05.2006г до 00.01 часа. След това картата се сваля от продажба/бартериране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.