Aleksandyr Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 SR Suntour XCM # Ход - 100мм. # Метални пружини с еластомер. # Магнезиеви долни тръби. # Алуминиева корона с нов дизайн. # Материал -STKM. # 28мм горни тръби. # Съвместима с дискова спирачки и V-brake. # Ухо за спирачката по международния стандарт (IS). # Настройка на твърдостта. # Тегло: 2500g със 255mm стержен Toва се предлага със стрежен 1" та въпросът ми е ще стане ли на Sprint Leopard? Tektro IO # Настройва се с 5мм шестограм # Спирачката не изисква специални ръкохватки, жила и брони. # Ротор: 160mm IS (6 болта) # Тегло - 414гр # Преходник за предна IS (Marzocchi/ Suntour) в комплекта Това за да се сложи пак на въпросния спринт ще трябва да се сменя предната главина ли? Въпросът ми е ,ако горепосочените са съвместими какво ще ми трябва, за да се сложат предната дискова и вилката? Благодаря ви предварително за отделеното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Ще стане на леопардчето,ама за къв ти е?Рамката на леото ще трябва да й лееш куршум,да не стане белата... Определено ще ти трябва главина за диск,най-вероятно и ново лостче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Смяната на лостчето е трудна ,защото спирачните лостчета са захванати за командите . Всичкото това ще се ползва за крос кънтри и някакви бегли опити за триал и стриит. Ако си взема главина после как става нареждането на спиците ,че не ми е много ясно? Знам ,че задавам глупави въпроси ,но искам да направя някакъв 'ъпгрейд' на колелото като нямам средства за ново ,което да е по-качествено. Спринта няма да се ползва екстремно просто му липсва амортисьорната вилка и искам да с някаква по-добра предна спирачка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 - главина за диск - Незнам с какви лостчета е мисля, че като за начало може да нямаш проблем с лостче . Но след време тая пласмаса ше се разлуфти и тнт ще трябва да мислиш за ъпгрейд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 10x за мненията! Вилката в Пловдив в някой магазин ще мога ли да я намеря или ще трябва да си я поръчвам по интернет.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Виж на бул Руски , иначе и интернет е добро решение само гледай да е 1 цол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Крос кънтри добре, ама траял и особено стреет ги отпиши... с тая рамка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.