miro123 Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 kum tazi sum se naso4il Lite-On SHW-16H5S ili http://www.cdfreaks.com/news/13349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 HEMO, честито и дано да ти е безпроблемна... Мерси,за сега съм много доволен Тамън се засилих да си купя DVD писачка,и ти видях ''ревюто''хареса ми резултата,и газ към Ера-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Аз дотук май съм единственият с LabelFlash - избрах го, защото може да рисува и откъм data страната на всяко обикновено DVD (а може би това вече се поддържа и от LightScribe!?!) , което си е удобно и го ползвам да си надписвам дисковете, вместо да принтвам обложки. можеш ли да обясниш по подробно как става това с обикновенните dvd-r защото и аз имам labelflash NEC dvd rw- nd4551a и още не съм я пробвал защото не мога да намеря такива дискове Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Sorry за огромния delay. Аз принтвам с Nero7. На картинките можеш да видиш как изглежда приложението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 какви са цените в момента на labelflash и lightscribe dvd дисковете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 реших да си купя второ двд, тъй као първото ми стои повече по сервизи отколкото да го ползвам, а харда се напълни въпреки, че е 320гб. та препоръчайте ми някакво двд, което да е със сата интерфейс и да има лайтскрайб технология. :пп за нек не искам и да чувам цена около 50-60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 реших да си купя второ двд, тъй као първото ми стои повече по сервизи отколкото да го ползвам, а харда се напълни въпреки, че е 320гб. та препоръчайте ми някакво двд, което да е със сата интерфейс и да има лайтскрайб технология. :пп за нек не искам и да чувам цена около 50-60лв ASUS 1814BLT за мен няма друго добро, отговарящо на изискванията ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 ASUS 1814BLTза мен няма друго добро, отговарящо на изискванията ти. е, то оставаше ти да кажеш и нещо друго @Stenli, какво ти е двд-то(марка/модел), което стои по сервизи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Имам Lite On DVDRW LH-20A1H...не е като да не прави LS...но не ми харесва времето за което го прави...една картинка - 24 мин.Мисля, че ще ползвам технологията само за да си принтвам скромни надписчета по медиата. Има ли значение кое ще направиш парво ? LS или самото записване на данни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Има ли значение кое ще направиш парво ? LS или самото записване на данни. Не.Пробвал съм и двата варианта и става,обаче обикновенно първо записвам диска,и след това го "татуирам"Не за друго,ами ако се прецака евентуално записа,не натоварвам излишно лазера с рисунки Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 какви са цените в момента на labelflash и lightscribe dvd дисковете? с голяма кутийка от ресет са 2лв Verbatim. преди седмица ходих и имаха и без кутиики , ама не си спомням колко бяха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 е, то оставаше ти да кажеш и нещо друго @Stenli, какво ти е двд-то(марка/модел), което стои по сервизи? nec AD-5170A. а други предложения освен споменатото от теди? едит: бтв това ми е вторият нек, първият изкара месец и ми го смениха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.