VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 След колко време ще ми пратят паролата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Мерси, ся ша ги напрая за 2 стинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Я поправете една правописна грешка (ако може) Мачове, за които сте дали прогноза, но все още не са играни или липват данни за резултата: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Кофти е с тези ръчни пароли! Не може ли да се направи веднага сам да си избера паролата и да не ми праща никви мейли? Мачовете почнаха,а аз нямам мейл,макар че се регнах преди 5-10 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 aaa, има ли някакъв начин да ми пратите паролата, защото не си я смених, а съм си изтрил писмото в пощатата по погрешка юзерът ми е същия като тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Кофти е с тези ръчни пароли!Не може ли да се направи веднага сам да си избера паролата и да не ми праща никви мейли? Мачовете почнаха,а аз нямам мейл,макар че се регнах преди 5-10 мин <{POST_SNAPBACK}> Спокойно след малко ще ти я пратят и при мен беше така . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Мда! Готово! Ся ше има мачкане Edit: Един въпрос: Като си напиша прогнозите и дам GO! сякаш ми се ресетват... така ли трябва да бъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Мда! Готово! Ся ше има мачкане Edit: Един въпрос: Като си напиша прогнозите и дам GO! сякаш ми се ресетват... така ли трябва да бъде? <{POST_SNAPBACK}> трябва да сложиш отметки пред тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Кофти е с тези ръчни пароли!Не може ли да се направи веднага сам да си избера паролата и да не ми праща никви мейли? Мачовете почнаха,а аз нямам мейл,макар че се регнах преди 5-10 мин <{POST_SNAPBACK}> еми то пак си е ръчно, не ги мисля аз паролите, просто трябва да се валидира. И зависи кога вида че има регнати aaa, има ли някакъв начин да ми пратите паролата, защото не си я смених, а съм си изтрил писмото в пощатата по погрешка юзерът ми е същия като тук <{POST_SNAPBACK}> Ме ще питам дали ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Аз много не разбирам смисъла на отметките... ако искам да пиша за даден мач, ще напиша прогноза, а ако не искам - няма. Поне сложете един бутон за селектиране на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Аз много не разбирам смисъла на отметките... ако искам да пиша за даден мач, ще напиша прогноза, а ако не искам - няма. Поне сложете един бутон за селектиране на всички. <{POST_SNAPBACK}> добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Prediction Game Нещо подобно, но само за БГ първенството Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Извинявам се, но аз се регнах и нали трябваше да си полу4а паролата по емаила, но нищо не полу4их. Ако може да ми я пратите. ussrename : vaseto_bg e_mail : vaseto_bg@abv.bg!!!!!!Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Аз много не разбирам смисъла на отметките... ако искам да пиша за даден мач, ще напиша прогноза, а ако не искам - няма. Поне сложете един бутон за селектиране на всички. <{POST_SNAPBACK}> тея отметки са за това, че може да искаш да дадеш прогноза само за 1 мач и ако няма отметки няма как. Иначе скоро ще има бутон select all Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Prediction Game Нещо подобно, но само за БГ първенството <{POST_SNAPBACK}> Аз пуснах тема за тоя линк иначе в Премиершип съм дестети някъде засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 тея отметки са за това, че може да искаш да дадеш прогноза само за 1 мач и ако няма отметки няма как. Иначе скорос ще има бутон select all <{POST_SNAPBACK}> Това добре, но не може ли просто като е празна формата за дадената среща системата да си я прескача. Е, то може, но вие не сте го направили... както и да е, бутон select all ще оправи нещата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Аз пуснах тема за тоя линк иначе в Премиершип съм дестети някъде засега <{POST_SNAPBACK}> Аз пък водя в Англия, макар че днес няма да хвана повече от точка, щото съм лепнал супер смешни прогнози. Изобщо много се очудих от себе си. В Англия и Германия имам 6 познати мача (2 точни и 4 знака) и само 2 изпуснати в тоя кръг. А аз в прогнозите съм супер зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 вече си доста по-назад като гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Да, имам нещо като 7 поредни непознати...т.е. нули... Направо ме омазаха тия мачове. Явно просто имах добър първи кръг и толкова ще ми е. Принципно хич ме няма в прогнозите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Хм, бая народ го играете това. Може и аз да се пробвам Кои са лигите, които са на разположение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 България, Англия, Италия, Испания, Германия, Шампионска лига Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Чакам паролата!!!Ще може ли някой да помогне защото май няма да я получа скоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз си чакам бутончето! Дизайн сменихте, а едно бутонче не може да сложите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Първи съм в премиершип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.