Danco Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 a we sq tykmo teglih posledniq file ot cd 2 (37-mi) i vie Fifata e "svalena" i sega samo toq file mi lipsva !!! sq moga li da go namera nqkaksi ? napravo mi kipna ... s moqta vraska dva dena teglq i nakraq za 1 file go duxam ... basi ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 http://www.warez.ru:8080/gamez3/FIFA.2004-DEViANCE/ Za takiva vuprosi si ima irc.evrocom.net:6667 #evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Po skoro ima search ,ama koi ti go izpolzva Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 I kato e negramoten da izpolzva Search pone da be6e pital lqbezno ami toy 6te se kara na vsi4ki! P.S. Nqma ni6to, ostavete go 4oveka, ne vijdate li, 4e e o6te nov. I az ne razbirax vsi4ko v na4aloto (no pone Search znaex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.