Jump to content
BulForum.com

От изброените марки записвачки

Recommended Posts

Thief, просто исках да поясниш защо според теб Plextor не предлагат нищо повече от останалите пък стрували по-скъпо. Хубаво си дал пример за LCD, но не този пример очаквах. Няма да коментирам примера ти за LCD-тата, защото не съм ползвал и не знам. Ти явно си ползвал и имаш лични наблюдения.

Радвам се, че си естествен. Това е хубаво нещо. :)

P.S. Този пример с LCD-тата не разбрах защо го даваш. Говориш за разлика от 150-200 лв., обаче каква е цената на продукта? Примерно 17" LCD колко струва да кажем 440-500 USD примерно. Значи с тази разлика от 150-200 лв. имаме разминаване с 20-25 % в цената, а при записвачките имаме разминаване 200 дори 300 %. Според теб излиза, че производителя те кара да плащаш 3 пъти повече за едно и също нещо. В условията на свободна конкуренция Plextor отдавна да са фалирали, странното е че не са. Значи те все пак предлагат нещо, което се купува дори на тези цени.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
аз съм част от групата хора, които ВЕЧЕ не мислят така. Но за това аз съм си виновен. Очакванията ми бяха нереални и просто не се потвърдиха. От човек работещ в MOST разбрах, че проблемите при Plextor не са един или два, но както казах перфектни неща няма.

Хайде със здраве!

RazorGL радвам се, че в крайна сметка сме на едно и също мнение :)трябваше с това да започнеш и нямаше да занимаваме хората с нашите спорове, но пък може и да сме били полезни на някой(ама къв съм оптимист само :woot )надявам се, че не си приел нищо от това лично :)

И както сам каза "Хайде със здраве!"

офтопик

гледам, че си "говорите" за LCD-та според мен в момента един от най доброте в "графата" цена/качество е Монитор 17''LCD BENQ FP757TFT :)

(така или иначе няма да записваш на 52x)

Айде бе! С мойта Lite-On праскам на 52-ра, мирише на изгоряло си и***о м*****а! Купих си я преди 3 седмици някъде за 54,60 лв. Записвал съм сякви видове CD-та - TDK, Creation, BAESF, Princo, Mrinko (най-вече Mrinko) :woot и всичките на 52х ! От някъде около 50тина CD-та нямам нито едно изгоряло.

Lite-On RoX :punk

и всичките на 52х ! От някъде около 50тина CD-та нямам нито едно изгоряло.

Ще имаш и изгорели изчакй малко :)пък да не говорим, че няма да са много тия кадето ще могат да четат това което си записал :bgrin:

ОК, little, слагаме край на спора. Дано наистина сме били полезни, защото иначе все едно сме като ония от Сблъсък по bTV (една камара глупаци, дето се карат като на пазара, посмееш се малко на тъпотии, в слуайте когато разбереш какво приказват и в крайна сметка нищо). Изводът от целия спор е, че нещата са условни (не винаги става така както се очаква да стане).

Хайде със здраве!

:offtopic:

Относно LCD-тата наистина се затвърждава мнението, че BenQ предлагат много добри продукти. Преди време четох няколко статии за първите модели на Samsung и на BenQ с 12 ms опреснение и моделът на BenQ беше избран за по-добрия. Но това е извън темата и няма да коментирам повече.

az bix izbral TEAC makar 4e q nqma v spisaka po gore. a ot izbroenite bix izbral SAMSUNG

Напротив в списака е :bgrin: прочетиго пак :)

EDIT:В последния списък първия ред е производителя а във втория марката ;)

abe na razbrahte li? da jiveeeeeeeeee Lite-On :punk  :punk  :punk

Явно нещата в темичката се възвърнаха към обичайното. Еди какво си rules(z), еди какво си rocks(z), и еди какво си sucks(sux).

Така че в тоя дух на нещата, не видях някои да е писал, та ето и мен нещо:

Philips записвачки Rules!!! :P

Most of the Philips, Lite-On & Plextor CD-Writers can handle any CD Protection, a lot of CD-Writer manufacturers have been using Philips drives in their own drives so these will also work fine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...