Jump to content
BulForum.com

От изброените марки записвачки

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
а аз бих добавил Plextor и Yamaha ама се съмнявам, че ще дадеш $100 и нагоре за CD-RW, обаче са съвършени.

Az sa6to sam za tiah ama spored men be6e bezmisleno da gi spomenavam.

Става въпрос за марки на запсивачки : NEC, SONY, Lite On, LG, Samsung, Philips

Batka a zashto niamash TEAC v spisyka :confused :confused :confused Az bih ti preporychal tochno neia :) Ne e niakakvo lichno pristrastie .Prosto te sa "zasega" nai-dobrite" izkliuchvam PLEXTOR zashtoto sa dosta skypichki :)

а аз бих добавил Plextor и Yamaha ама се съмнявам, че ще дадеш $100 и нагоре за CD-RW, обаче са съвършени.

Моя PLextor 24x го взех за 320$, струваше с около 80$ над останалите. Точно такива бяха думите, че са перфектни.

Отвън гаранцията им е 2 години. Вносителн на Plextor са Most, изгърмя ми малко над година, умрях си на мъка. Започна само да чете нрмални дискове, без да пише.

Закарах го на сервиз, засилиха му лазера и почна да чете. След по-малко от месец пак спря да пише, но този път и да чете, нищо не чете. Закарах го пак и ми отговориха, че щом веднъж е коригиран лазера и пак се прецака, за боклука..

Тай че да лежиш на марката и да си сигурен че заради марката няма да имаш никакви проблеми, голяма грешка е.

Ей ся съм Teac - никви грижи. Това разбира се не значи, че и ти ако си вземеш Тeac, ще си така. На каквото случиш, така е в БГ :)

А от марките които си изброени горе, добри думи чувам за Lite-on

poznai - може.

преди да купиш кавато и да била марка ти препоръвам да прегледащ ревютата в: www.cdrlabs.com

само не си купувай Teac 52x, a Teac 40x били много добри, а и пък са по-евтини(така или иначе няма да записваш на 52x)

100% залагам на NEC.. Това според мене си е най-доброто. В момента на PC'то си имам един NEC със който пиша дискове (12x8x32) Еми желязо е .. не е мръднал а модела му е 2001.. Винаги за CD бих препоръчал NEC а и плюс това много са ми минали през ръцете и не съм срещнал по добро.

Ami ako moga da obo6tia do tuk mneniata moga da napi6a samo edno:

Vsi4ko ti zavisi ot kasmeta.Ako popadne6 na ne6to hubavo 6te go polzva6 dalgo vreme, a ako ne ti provarvi kakvato i marka da e i kolkoto i mnogo pari4ki da si dal za nego -6te si go blaska6 v glavata.Tva e .

opredeleno si e do kysmet :)

6toto moqta pyrva TEAC 52x (zapsva4ka) si be6e precakana i ne iska6e da 4ete nqkoi CD-ta ... 90% ot diskovete mi ... nqkude kym 100-tina se pada ..

NO posle mi q smeniha s druga :) :)

i si4ko stana perfectno :) pi6a na 32x ,a za po kapriznite na 24x .. i na si4kite mi priqteli deto im zapisvam cd-ta ... be NIKOI ne se e oplakal :)

LG e perfektna. Imam ia, powqrway mi. Moje da prawi wsi4ko, oswen da zapiswa DVD-ta.  :P

Iaaaa....svirki pravi li????? :P Shtoto ako pravi i na men mi triabva edna takavka.....da otmenia jenata poniakoga :) xexxe Razbira se vsichko tova e v kryga na shegata.Az sega syshto vzeh edno LG 48x16x48 "(ama sym idiot i oshte nesym go slogil v PC-to dage) Shte vzema da pusna niakoe i drugo CD i shte vi kaga kakvi mi sa otzivite :)

mi ... ako uspee6 nqkyk da si navre6 pa**kat* :P

v LG-to

P.S. eee batko izvinqvai ama kato vidah i ne mojah da se sdarja :) :music

aa i nali mi be6e obe6tal (ako e oba6tanie de :P ) 4e 6te mi podari6 Case :woot :)

mi ... ako uspee6 nqkyk da si navre6 pa**kat* :P

v LG-to

P.S. eee batko izvinqvai ama kato vidah i ne mojah da se sdarja :) :music

aa i nali mi be6e obe6tal (ako e oba6tanie de :P ) 4e 6te mi podari6 Case  :woot  :)

Ami CASE si te chaka .Triabva samo da mi se obadish koga shte si ia vzemesh :) :) :)

samo za protocola da otbeleja edno problemno LG :

na rabotata imahme CD-ROM LG koito beshe problemen, spria da chete oshte na 2-tia mesec, smeniha ni go s now, ama nego oshte ne sum go montiral

inache w kushti imam pisachka LG, bezproblemna

Hi

Zalagam tvardo na NEC tova e istinskata marka.Imal sam ot vsi4ki marki izbroeni a i ot priqteli imam nabliudeniq za dosta modeli ot tezi marki.Az li4no imam Nec i garantiram 4e sledva6tata mi zapisva4ka pak 6te e NEC.Moqta zapisva na 40X max speed i dosega nqma disk na taq zemq :))),koito da ne e zapisala.Povqrvaite mi nosili sa mi gi vsqkakvi koito nito Teac nito Samsung nito LG sa gi 4etqli.Palen traktor e(gazi i ore nared)

NEC NEC NEC

Govorq vi ot li4en opit.

Lite On ne si vzimai

Не мога да говоря за това, което не съм ползвал, но се изказвам положително за Sony. Всеки ще си похвали записвачката. Моята я имам от 5 месеца, с 24 месеца гаранция си я взех, досега не е направила проблем. 48-12-48 е. Много похвали чух за модела на Sony 52-24-52. Що е боклук да кажат тези, които са недоволни. Съседът ми има Sony 8x и няма проблеми.

Moeto dobit4e e NEC NR9100A. Ve4e vednaj go hvalih... Nisto novo ot togava- zapisal sam 300 CD do sega ot koito ne e skapala nito edno; overburn...

A vajnoto e 4e nikoi ne se oplakal, 4e ne e pro4el CD zapisano na NECa

I da zavyr6a: NEC e ot tiq marki, koito pone za sega ne gi pravqt vav vietnamski obu6tarnici :)

:punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...