Zaio Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 хаха!еми явно е бъг.ea sports май трябва още доста да поработят Както и да е! Важното е,че вкара два гола на чехите и ме класира на четвъртфинали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 В началото не ме кефеше ама после като понаучих някой неща /Д-то по-малко от 1/2 - перф удар и т.н./ зе да ме кефи.Жалко ,че роналдо не е толкоз добар и в реалността Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 За мен фифа 06 е по-добра от фифа лк. Ама фифа е най яката футбол игра за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 За мен фифа 06 е по-добра от фифа лк. Ама фифа е най яката футбол игра за мен. Да сългасен съм с теб лично аз я предпочитам пред другите футболни симулаций. Но Еlectronic Arts доста доста трябва да поработят над бъговете..имам чувството че Fifa WORLD CUP 2002: Korea and Japan мисля че беше доста издържана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Да сългасен съм с теб лично аз я предпочитам пред другите футболни симулаций. Но Еlectronic Arts доста доста трябва да поработят над бъговете..имам чувството че Fifa WORLD CUP 2002: Korea and Japan мисля че беше доста издържана. 2002 беше смях в залата . От центъра всеки път влизаше като биеш с Owen или Beckham А пък за огнения удар направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 А на някой освен мен,случи ли му се да направи задна ножица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 2002 беше смях в залата . От центъра всеки път влизаше като биеш с Owen или Beckham А пък за огнения удар направо Явно си доста добър на мен не ми се случваше макар да ги мажех А на някой освен мен,случи ли му се да направи задна ножица? НЕ кажи как става пробвам си аз със 2 пъти D но не става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 А тва не мога да го повярвам трябва да ми пратиш replay.Колко пъти съм се опитвал и не става.Странична ножица съм правил ама не и задна.Искам да го видя! Иначе за фифа 2002 тва за гола от центъра ми беше редовен номер.Те ми вкарват гол и аз пускам топката от средата на терена и веднага изравнявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 А тва не мога да го повярвам трябва да ми пратиш replay.Колко пъти съм се опитвал и не става.Странична ножица съм правил ама не и задна.Искам да го видя! Иначе за фифа 2002 тва за гола от центъра ми беше редовен номер.Те ми вкарват гол и аз пускам топката от средата на терена и веднага изравнявам. Ааааа,всъщност не е изцяло задна И пак направих хубавото,но за нищо... т.е. беше засада.Само да кача някъде REPLAY-a и ще ви го дам... Значи,центрирам от дясно май беше и защитата на противниковия отбор се изтегля и остава моя,но не я спира с гърди,а направо си праи ножичката. Мисля,че така беше Като го кача ще видите! P.S. : "И пак направих хубавото,но за нищо... т.е. беше засада." Не знам дали си спомняте,но бях баправил REPLAY и го бях дал тук във форума,как с P.Konchesky вкарвам гол почти от центъра с "A" - тъч линията.Пак беше засада -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 ха,като се замисля на winning eleven 10 има около 10 различни движения за ножици,включително и чиста задна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 ха,като се замисля на winning eleven 10 има около 10 различни движения за ножици,включително и чиста задна Айде ся пак..... -_- Не се намесвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Значи инсталирах си играта. имам dx9 и новия d-tools начи играта тръгва почва мача и всичко ми е бяло! Малко Хелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Значи инсталирах си играта. имам dx9 и новия d-tools начи играта тръгва почва мача и всичко ми е бяло! Малко Хелп Пробвай с нови драйвери за видео картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Айде някой да обясни каква е филисофията на преките свободни удари в тази игра. От две огледални позиции (отляво и отдясно), при един и същи вратар и изпълнител, отляво вкарвам средно 8 от 10 удара, а отдясно не мога да вкарам и един. Затова много ще съм благодарен, ако някой разясни нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Някой да знае къде има качени всички песни от играта. Търсих в японския, ама няма нищо за съжаление edit:Намерих в датата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Като цяло играта е добра, само не ми харесват стадионите.Да е излизал някакъв пач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 2002 беше смях в залата . От центъра всеки път влизаше като биеш с Owen или Beckham А пък за огнения удар направо на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Играх я онлайн за ps2.По принцип подминавам фифите ,но този път исках хем да я видя кво представлява,пък и да се включа в предизвикателство срещу чужденци.(надвечер се събират много хора,а през деня бройката е между 10 и макс 50) Супер зле е работата.Първо ще започна от това че играта няма избор между PAL и NTSC,което е направо абсурдно.В сървърите е пълно с американци,а тяхните версии са ntsc което е с доста по-добър фремрейт от европейската версия.Това им дава голямо предимство при игра. Иначе има ранкинг,брои победи и загуби...Можеш да гледаш постижението на другите хора в нета,и да си избираш силни или слаби противници.Сетингсът е фиксиран-4 минути полувремето.Можеш да участваш и в онлайн турнири до 8 човека. Обаче има супер некадърни моменти.Например когато останах с човек повече от противника и исках да включа по-атакуваща система и да обърна мача-спирам на пауза и разбирам че мога само да правя смени,но не и да променям системата.Това е АБСУРДНО....Трябва да можеш да променяш системата на отбора си по време на мача... Като геймплей се дъни по всички показатели.Да му се невиди,с колкото и бърз играч да съм никога не мога да се откъсна срещу вратаря.Тоест ако има някой по петите ми АБСОЛЮТНО винаги ме настига(и обратно).Това е мнооого голям недостатък.Ударите са плачевни-От някои места е абсурд да вкараш. Освен това всички голове които вкарах и допуснах са почти единтични. EA са имали наглостта в началото като почваш -да избираш стандартното управление за фифа или "new" контроли-които са 100 % изкопирани от тези на winning eleven-тоест смяна на играча с L1,удар с квадрат и центриране с кръг. Финтовете са доста но са супер неефективни и нямаш никав контрол над тях-дрибълът е супер смешен и на късмет. И накрая-графиката е трагикомична. Просто незнам с кви очи някой може да твърди че тази игра е конкуренция,че даже е и по-добра от winning eleven(pes)Специално world cup-а е с 5-6 години назад като ниво. оценка 1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Като цяло играта е добра, само не ми харесват стадионите.Да е излизал някакъв пач? и аз го чакам тоя пач че ся тревата е много тъмна иначе намерих един пач но играта забиваше след мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Никъква индивидуалност на играчите.Има там някъкви показатели ама закво са им като всички играчи са еднакви ? Единственото нещо което ми грабна окото е дузпите.Там EA ги признавам,но все пак ще си разцъквам WE с пача за световното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Записвайте се!Останаха малко места Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Записвайте се!Останаха малко места еми то хубо ама малко по рано да беше казъл щото ся са останали се ''добри'' отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.