Jump to content
BulForum.com

FIFA World Cup 2006

Jackson_Fan

Recommended Posts

yes0gu.th.jpg

След изравнителен гол в 90-тата минута на Златан, и няколко пропуска през продълженията, минах през лотарията на дузпите, за да грабна този много важен успех :)

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply
Като дадеш на световно там "2006 Фифа...." то те пита директно на световното ли да идеш или да изведеш отбор от различните зони от кфалификаций до финал. B)

А искам да ви питам от къде мога да си намеря пачове за тази фифа ?

виж в сайта на еа геймз...

малко офф/ човек евала за подписа от долу, само че последната песен е направи първа и отмък сам ти казал наздраве :)

виж в сайта на еа геймз...

малко офф/ човек евала за подписа от долу, само че последната песен е направи първа и отмък сам ти казал наздраве :)

Мерси ама няма там :( не намерих нищо

Иначе хаха за подписа ко да напраа напоследък не съм я слушал иначе наздраве :))

• 2 weeks later...
Ще ме извинявате за 2-те мои мнения 1 след друго..ама защо мамка му Пеле е в ГАНА ? :confused

Не съм играл играта,но вероятно става въпрос за Abedi Pele,който е футболистът с най-много голове и срещи за националния им отбор ;)

Не съм играл играта,но вероятно става въпрос за Abedi Pele,който е футболистът с най-много голове и срещи за националния им отбор ;)

Извинявам се много щом е така. Просто се учудих страшно много B)

@HBK 10x.

От първата игра не ме впечатли кой знае колко.

Ще я поиграя още малко и ще разбера що за стока е.

изиграх 4 мача и се отчаях....бахти смешните движенияя :sick

ами играй си песа където действието се развива на забавен каданс и е супер ''реалистично''

и коя е тая "първа игра" :blink:

Първия път като е цъкал предполагам :bgrin:

А искам да ви попитам..в мултиплеър по ИП лагва ли ви ? В смисъл не точно лаг ами забавен кадър :( не зависи от скороста според мен..фифа 2006 съм си цъкал върви перфектно

Първия път като е цъкал предполагам :bgrin:

А искам да ви попитам..в мултиплеър по ИП лагва ли ви ? В смисъл не точно лаг ами забавен кадър :( не зависи от скороста според мен..фифа 2006 съм си цъкал върви перфектно

При мен когато играем Ек vs Ек лагва малко , но не винаги . Ако играем Ek vs ГГбит почти няма лаг . Нз обаче дали има някакво значение кой прави сървъра ...

и коя е тая "първа игра" :blink:

Иска да каже че е играл 1-2 мача и като за първи път не го е накефила.После като играе още може постепено да му хареса.И аз съм така аре мисли малко преди да пишеш друг път!

да пише по-разбираемо тогава. Първата игра може да означава World Cup 2002 или 98. Като напише първия мач е съвсем друго. Мисли малко преди да пишеш :excl:

ами играй си песа където действието се развива на забавен каданс и е супер ''реалистично''

еми да доста по-реалистично е...ще си играя Winning Eleven 9 щото е с класи над фифата ;)

който е играл и 2-те знае за кво става въпрос

еми да доста по-реалистично е...ще си играя Winning Eleven 9 щото е с класи над фифата ;)

който е играл и 2-те знае за кво става въпрос

еми аз играх пес 5 и вярвам че няма голяма разлика от уининга и играта беше толкова бавна че само след 30 мин я изтрих.иначе графиката и лицата бяха малко по добри но само това

да пише по-разбираемо тогава. Първата игра може да означава World Cup 2002 или 98. Като напише първия мач е съвсем друго. Мисли малко преди да пишеш :excl:

Хахаха добре ве развиваш логика.Щом аз съм го разбрал значи си е съвсем нормално ама както и да е млъквам щото от спорове няма никакъв смисъл само се разваля темата :) Иначе на фифата малко и куца графиката абе нищо ново а пак съм забелязал че във всяка тема за фифа има много хора дето се оплакват и все хвалят PES.Eми тука е тема за фифа не за PES като си ва кефи другата игра си пи6ете във ваща тема.Мен ми харесва фифата и нея си играя не съм отишъл във форума на Пес да я хуля макар че съм я играл и не ми допада особено.Аиде приятни мигове на всички играчи на фифа!

еми аз играх пес 5 и вярвам че няма голяма разлика от уининга и играта беше толкова бавна че само след 30 мин я изтрих.иначе графиката и лицата бяха малко по добри но само това

разликата е огромна...но както и да е ... и аз в началото си мислех че тва е поредната глупост но сега съм убеден че не е така :)

Treef в първия си пост си казах мнение за фифата не съм казвал нищо за winning-а :) но просто подхванахме темата...както и да е ... няма да пиша повече,написах квото имах за писане :D

Да, в тема за FIFA World Cup 2006 ще говоря за wc2002 или 98...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...