Vartkes Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 След изравнителен гол в 90-тата минута на Златан, и няколко пропуска през продълженията, минах през лотарията на дузпите, за да грабна този много важен успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Като дадеш на световно там "2006 Фифа...." то те пита директно на световното ли да идеш или да изведеш отбор от различните зони от кфалификаций до финал. А искам да ви питам от къде мога да си намеря пачове за тази фифа ? виж в сайта на еа геймз... малко офф/ човек евала за подписа от долу, само че последната песен е направи първа и отмък сам ти казал наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 виж в сайта на еа геймз... малко офф/ човек евала за подписа от долу, само че последната песен е направи първа и отмък сам ти казал наздраве Мерси ама няма там не намерих нищо Иначе хаха за подписа ко да напраа напоследък не съм я слушал иначе наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ще ме извинявате за 2-те мои мнения 1 след друго..ама защо мамка му Пеле е в ГАНА ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ще ме извинявате за 2-те мои мнения 1 след друго..ама защо мамка му Пеле е в ГАНА ? Не съм играл играта,но вероятно става въпрос за Abedi Pele,който е футболистът с най-много голове и срещи за националния им отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Не съм играл играта,но вероятно става въпрос за Abedi Pele,който е футболистът с най-много голове и срещи за националния им отбор Извинявам се много щом е така. Просто се учудих страшно много @HBK 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 От първата игра не ме впечатли кой знае колко. Ще я поиграя още малко и ще разбера що за стока е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 и коя е тая "първа игра" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 изиграх 4 мача и се отчаях....бахти смешните движенияя Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 изиграх 4 мача и се отчаях....бахти смешните движенияя ами играй си песа където действието се развива на забавен каданс и е супер ''реалистично'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 и коя е тая "първа игра" Първия път като е цъкал предполагам А искам да ви попитам..в мултиплеър по ИП лагва ли ви ? В смисъл не точно лаг ами забавен кадър не зависи от скороста според мен..фифа 2006 съм си цъкал върви перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Първия път като е цъкал предполагам А искам да ви попитам..в мултиплеър по ИП лагва ли ви ? В смисъл не точно лаг ами забавен кадър не зависи от скороста според мен..фифа 2006 съм си цъкал върви перфектно При мен когато играем Ек vs Ек лагва малко , но не винаги . Ако играем Ek vs ГГбит почти няма лаг . Нз обаче дали има някакво значение кой прави сървъра ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 когато се играе ggbit-ggbit перфектно, ek - ggbit почти идеално, ек - ек по-зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Тая игра направо ме отчая, най-тъпата FIFA. Доста тъпо е напревено това с мениджера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 и коя е тая "първа игра" Иска да каже че е играл 1-2 мача и като за първи път не го е накефила.После като играе още може постепено да му хареса.И аз съм така аре мисли малко преди да пишеш друг път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 да пише по-разбираемо тогава. Първата игра може да означава World Cup 2002 или 98. Като напише първия мач е съвсем друго. Мисли малко преди да пишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 ек - ек по-зле Аз съм на тва дередже..ама се 1 на Instant replay ги гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 ами играй си песа където действието се развива на забавен каданс и е супер ''реалистично'' еми да доста по-реалистично е...ще си играя Winning Eleven 9 щото е с класи над фифата който е играл и 2-те знае за кво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 еми да доста по-реалистично е...ще си играя Winning Eleven 9 щото е с класи над фифата който е играл и 2-те знае за кво става въпрос еми аз играх пес 5 и вярвам че няма голяма разлика от уининга и играта беше толкова бавна че само след 30 мин я изтрих.иначе графиката и лицата бяха малко по добри но само това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 да пише по-разбираемо тогава. Първата игра може да означава World Cup 2002 или 98. Като напише първия мач е съвсем друго. Мисли малко преди да пишеш Хахаха добре ве развиваш логика.Щом аз съм го разбрал значи си е съвсем нормално ама както и да е млъквам щото от спорове няма никакъв смисъл само се разваля темата Иначе на фифата малко и куца графиката абе нищо ново а пак съм забелязал че във всяка тема за фифа има много хора дето се оплакват и все хвалят PES.Eми тука е тема за фифа не за PES като си ва кефи другата игра си пи6ете във ваща тема.Мен ми харесва фифата и нея си играя не съм отишъл във форума на Пес да я хуля макар че съм я играл и не ми допада особено.Аиде приятни мигове на всички играчи на фифа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 еми аз играх пес 5 и вярвам че няма голяма разлика от уининга и играта беше толкова бавна че само след 30 мин я изтрих.иначе графиката и лицата бяха малко по добри но само това разликата е огромна...но както и да е ... и аз в началото си мислех че тва е поредната глупост но сега съм убеден че не е така Treef в първия си пост си казах мнение за фифата не съм казвал нищо за winning-а но просто подхванахме темата...както и да е ... няма да пиша повече,написах квото имах за писане Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 да пише по-разбираемо тогава. Първата игра може да означава World Cup 2002 или 98. Като напише първия мач е съвсем друго. Мисли малко преди да пишеш Да, в тема за FIFA World Cup 2006 ще говоря за wc2002 или 98... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Може да сравняваш 2006 с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 ?!?!?!?! Какво виждат очите ми Това бъг ли е или какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 ?!?!?!?!Какво виждат очите ми Това бъг ли е или какво? хаха!еми явно е бъг.ea sports май трябва още доста да поработят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.